"Влаштують почесний похорон": журналіст назвав ймовірних наступників Кадирова

"Влаштують почесний похорон": журналіст назвав ймовірних наступників Кадирова
"Влаштують почесний похорон": журналіст назвав ймовірних наступників Кадирова

Кремль готує заміну Кадирову, як лідеру Чеченської Республіки, переконаний Магомед Торієв. Наразі є три потенційні кандидати, яких розглядає адміністрація Володимира Путіна.

Інгуський журналіст Магомед Торієв вважає, що лідер Чеченської Республіки Рамзан Кадиров перебуватиме в комі доти, доки Кремль не вирішить, хто обійме його посаду. Про це він повідомив в ефірі телеканалу FREEДОМ.

"Якщо він справді в комі, то перебуватиме там доти, доки у Кремлі не вирішать, хто займе його місце", – сказав Магомед Торієв.

За його словами, підтверджень щодо поганого стану Кадирова немає ні з Чечні, ні з Європи, де мешкає велика кількість чеченської діаспори. Проте, якщо він справді перебуває в комі, то в Москві спочатку знайдуть заміну йому, а потім влаштують почесний похорон із пам’ятниками.

На думку Магомеда Торієва, Кадирова можуть замінити лише три кандидати, кожен з яких "гірший за іншого". Зокрема, йдеться про Адама Делімханова, депутата Держдуми від Чеченської республіки, Магомеда Даудова, голову так званого чеченського парламенту, Абузайда Вісмурадова, віце-прем’єра Чечні по силовому блоку і командира загону СОБР "Ахмат". Проте Кремль дуже непередбачуваний, тому може призначити навіть російського генерал-губернатора, щоб подати це росіянам як ще одне підкорення Чеченської республіки.

Журналіст переконаний, що у Чечні народ не виступатиме проти нового призначеного лідера, зокрема у Кремлі навіть не думають про реакцію громадян, адже новий лідер спиратиметься саме на підтримку Москви.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus