Був поза полігоном: в Австрії перекинувся танк Leopard, є жертви

Був поза полігоном: в Австрії перекинувся танк Leopard, є жертви
Був поза полігоном: в Австрії перекинувся танк Leopard, є жертви

За словами представника Збройних сил Австрії Майкла Бауера, у танку перебувало четверо осіб. 24-річний сержант загинув на місці, інші троє членів екіпажу відбулися легкими пораненнями.

Поруч із військовим полігоном Алленштайгу в Австрії перекинувся танк Leopard 2. Внаслідок падіння танка з обриву, один член екіпажу помер, а ще троє дістали поранення. Про це повідомляє видання ORF.at.

За інформацією журналістів, інцидент стався 16 жовтня. Представник Збройних сил Австрії Майкл Бауер заявив, що всередині танка перебували четверо людей. Сержант, 24 років, який проживає в окрузі Рід-ім-Іннкрайс, загинув унаслідок аварії. Троє інших солдатів, включаючи 23-річного сержанта та двох військовослужбовців у віці 19 і 20 років, дістали легкі поранення, і їх доправили до лікарні до Хорні на швидкій допомозі.

 eiqekiqxqidzdroz

Австрійська армія негайно організувала рятувальну операцію, в рамках якої було залучено кілька автомашин швидкої допомоги і щонайменше один вертоліт. Наразі точні причини аварії залишаються незрозумілими, але попередні дані вказують на те, що танк перебував за межами військового полігону.

На жовтень 2023 року в Австрії числяться 58 танків Leopard 2 різних модифікацій.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus