В акаунтах Лепса та Газманова у Spotify з’явилися заклики зупинити війну в Україні

В акаунтах Лепса та Газманова у Spotify з’явилися заклики зупинити війну в Україні
В акаунтах Лепса та Газманова у Spotify з’явилися заклики зупинити війну в Україні

Акаунти відомих кремлівських блазнів Григорія Лепса та Олега Газманова на стрімінговому сервісі для прослуховування музики Spotify зламали. Тепер там можна побачити заклики зупинити війну в Україні.

Замість фотографій путіністів на заставці і в першому, і в другому випадку стоїть фото львівського реп-виконавця та звукорежисера Clonnex (Севєрин Наконечний – справжнє ім’я). Можливо, саме він причетний до злому облікових записів російських співаків на сервісі.

На знімках українського музиканта написано "Stop war in Ukraine" ("Зупиніть війну в Україні"). Шрифт тексту символічно стилізований під кров.

На акаунтах Лепса та Газманова у Spotify з’явилися заклики зупинити війну в Україні eiqtiziqdzroz

Також на зображенні можна побачити посилання на Telegram-канал, автори якого, зокрема, обіцяють "усім проруснявим співакам ставити на аву Клонекса".

На акаунтах Лепса та Газманова у Spotify з’явилися заклики зупинити війну в Україні

Також у Telegram наголошується, що "зломщики" спробували провернути подібне з обліковим записом одіозного співака Shaman, відомого треком "Я русский". Однак "забрати" його профіль не вдалося. Натомість вони також зламали акаунти співаків Хабіба та Galibri & Mavik.

Нагадаємо, Лепс і Газманов є затятими прихильниками путінського режиму. Відразу після повномасштабного вторгнення вони почали оспівувати війну та окупантів, виступаючи на пропагандистських концертах та відвідуючи окуповані території України.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus