На Донеччині "кадировці" розстріляли сім’ю з 9 людей з дітьми: "Усі вбиті пострілом у голову"

На Донеччині "кадировці" розстріляли сім’ю з 9 людей з дітьми: "Усі вбиті пострілом у голову"
На Донеччині "кадировці" розстріляли сім’ю з 9 людей з дітьми: "Усі вбиті пострілом у голову"

Родичі з’їхалися на день народження. А вночі, коли вони спали, їх розстріляли всіх просто у ліжку, розповідають сусіди.

В окупованій Волновасі Донецької області "кадировці" увірвалися до будинку та розстріляли там цілу родину. Загинуло 9 людей, серед них діти. Про це пише російське видання ASTRA.

"Слідчими органами Слідчого комітету РФ в "ДНР" встановлюються обставини вбивства дев’яти мешканців міста Волновахи, зокрема, двох дітей, тіла яких виявлені у приміщенні приватного житлового будинку з вогнепальними пораненнями. За цим фактом порушено кримінальну справу. Встановлюються особи, причетні до скоєння злочину ", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли сусіди та дальня родичка вбитих, все сталося у п’ятницю, 27 жовтня, на вулиці Донецькій. У приватному будинку жили чоловік та дружина — Наталія та Андрій, а також їхні діти — школярка Настя та 4-річний Микита.

За їхніми словами, злочин скоїв російський окупант. Він розстріляв усю сім’ю з дітьми та ще 5 осіб, які також перебували в будинку.

Андрій із дітьми qhidddiqqeiqetroz

"Як нам сказала поліція, вбили військові на мотоциклах і всі лежали у ліжках, тобто це зробили, коли вони спали", - розповіла дальня родичка вбитих.

За словами рідних убитих, до злочину причетний військовий ЗС РФ - чеченець, в якого напередодні стався конфлікт із чоловіком Наталії. Після розстрілу на місце прибуло місцеве військове керівництво та почало намагатися приховати все. Сусідам наказали мовчати.

"В їхньої свекрухи був у п’ятницю день народження, а вночі всіх убили. Учора їх почали шукати родичі, викликали поліцію, розкрили хату, а всі вони вбиті", - розповіли ще одні сусіди вбитих.

"Всі вбиті в голову. На ліжках. Будинок залили водою, мабуть, щоб приховати докази. Усі сусіди кажуть, що вбивці військові. Ніхто не затриманий, усім тепер страшно", - сказав сусід сім’ї.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus