Російський школяр озвучив Путіну свою мрію: "Хочу стати, як мій тато, який загинув в Україні"

Російський школяр озвучив Путіну свою мрію: "Хочу стати, як мій тато, який загинув в Україні"
Російський школяр озвучив Путіну свою мрію: "Хочу стати, як мій тато, який загинув в Україні"

Кремлівський диктатор Володимир Путін влаштував показуху на камеру зі школярами. Одна дитина зізналася ватажку Кремля, що мріє загинути на війні в Україні, як його батько.

Зі свого боку Путін пообіцяв хлопчику, що в майбутньому ще поговорить з ним. Фрагмент відео з диктатором опубліковано в Telegram-каналі OBOZ.UA.

Школяр розповів кремлівському вбивці, що його батько загинув на третій день повномасштабного вторгнення в Україну. Також дитина видала, що мріє стати таким самим, як і її тато.

"Я хотів би стати, як мій тато, який загинув 27 лютого 2022 року в Україні, під час виконання військових обов’язків", – заявив російський школяр.

Диктатор відповів, що у майбутньому ще поговорить із цим школярем. Путін дізнався, чи має школяр братів, ймовірно, цікавлячись, на який мобілізаційний ресурс із цієї родини може розраховувати російська окупаційна армія. Дитина відповіла, що має ще 5-річного брата, після чого ватажок Кремля з усмішкою обійняв школяра.

Пропагандистський телеканал "Росія24", який транслював розмову диктатора з дитиною, повідомив, що хлопчик навчається у Московському президентському кадетському училищі ім. Шолохова військ Національної гвардії.

У Мережі заявили, що це відео має увійти в історію сучасного нацизму. Також багато хто звернув увагу, що Путін, ймовірно, засмутився, бо цього кадета ще не скоро можна буде відправити на забій в Україну.

Також у Мережі зазначили, що вбивця батька кадета стоїть поруч із ним, але росіяни, як і раніше, продовжують радіти, що сотні тисяч їхніх співвітчизників їдуть в Україну та гинуть.

 eiqekiquuietroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus