Актриса з гри про Людину-павука поскаржилась на переслідування

Актриса з гри про Людину-павука поскаржилась на переслідування
Актриса з гри про Людину-павука поскаржилась на переслідування

Американська актриса Стефані Тайлер Джонс, яка подарувала зовнішність персонажу Мері Джейн в обох частинах відеогри Spider-Man від Insomniac Games, звернулася до своїх прихильників через соціальні мережі. Вона висловила подяку за інтерес до її версії героїні, однак повідомила про зіткнення з переслідуванням.

Про це вона повідомила у сторіз у своєму Instagram.

Джонс повідомила, що невідомий чоловік зателефонував їй на роботу, яка не має стосунку до гри чи акторської діяльності, і залишив кілька голосових повідомлень.

"На вихідних деякі підписники перейшли межі дозволеного. Дійшло до того, що один із них зателефонував мені на роботу і залишив кілька голосових повідомлень, у яких висловив своє бажання поговорити зі мною і попросив передзвонити йому. Це неприйнятно і вважається переслідуванням," – зазначила актриса.

Вона також повідомила, що після прослуховування повідомлень відчула себе у небезпеці.

Читайте по темі: ISW: Орбан намагається переключити увагу Заходу від підтримки України на "мирні" переговори

"Коли я прийшла сьогодні вранці на роботу і почула ці голосові повідомлення, то відчула себе небезпечно. Будь ласка, проявіть повагу до того, що я теж людина, яка, як і ви, намагається заробляти на життя. Я переконливо прошу вас не переходити межі дозволеного", - заявила Стефані Тайлер Джонс.

Джонс також підкреслила, що вона більше не бере участі в акторських прослуховуваннях і зосередилася на своїй кар’єрі фахівця з догляду за шкірою.

"Дорогі шанувальники "Людини-павука". Я ціную вашу любов до моєї ролі в іграх і позитивні відгуки про мою версію Ем-Джей, які я отримувала протягом багатьох років. Однак я більше не беру активної участі в прослуховуваннях як модель або актриса. Зйомки, в яких я беру участь зараз, я проводжу просто для себе і своїх друзів", - розповіла Джонс.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus