Надія Навроцька розповіла, як її колишній чоловік обманює рідних доньок

Надія Навроцька розповіла, як її колишній чоловік обманює рідних доньок
Надія Навроцька розповіла, як її колишній чоловік обманює рідних доньок

Колишня дружина Анатолія Тимощука зізналася, що він хотів позбавити її батьківських прав і розповіла які у нього зараз стосунки з дітьми.

Анатолій Тимощук неодноразово доводив, що російські рублі для нього на першому місці. Як виявилося, навіть важливіші і за рідних доньок. Міа та Ноа вже не один рік ростуть без батька. Наразі дівчата проживають у Німеччині з мамою.

Журналіст NV Назарій Шмігіль ексклюзивно поспілкувався із ексдружиною Тимощука Надією Навроцькою. Жінка розповіла про стосунки Анатолія з дітьми та те, як він їх обманює.

—  Як доньки взагалі відреагували тоді на ситуацію з батьком? Спілкуються з ним зараз?

—  Він з ними мало спілкується. Анатолій не приїжджає до дітей десь з 2017 чи 2018 року. Хоча може дзвонити їм два рази в тиждень за рішенням суду. Він же хотів у мене забрати їх взагалі. По-російській схемі своїй. Він нібито пройшов тести в якогось психолога у дні, коли Тимощука навіть в Росії не було. Потім приїжджав сюди і казав: я нормальний, а її треба перевірити…

Читайте по темі: В США назвали умову приєднання України до НАТО

В Німеччині таке не пройде, це не Росія. Мене ніяких прав не позбавили, але йому встановили цей режим спілкування з дітьми — дзвінки два рази в тиждень. Хоча до цього в нього не було режиму ніякого, спілкуйся скільки хочеш. Тепер іноді дзвонить донькам. Діти беруть іноді слухавку. Я намагаюся, щоб вони брали слухавку, коли чую, бо він на домашній телефон дзвонить. Тому що я маю спонукати дітей спілкуватися з батьком за законом. Я кажу дітям взяти трубку, але коли дітям кажеш "треба", то ви розумієте, що діти роблять? Навпаки. Вони не дуже хочуть з ним говорити. Іноді ставлять якісь питання, а він якусь дурню там говорить.

Анатолій майже не вітає їх з днем народження. Хоча раз, по-моєму, недавно вітав. Просто по телефону, ні подарунків, ні нічого. Наприклад, сусіди німці шлють подарунки нашим дітям чи гроші в конверті… А від тата взагалі нуль, роками. Плюс він їх постійно обманює. Каже: я вам куплю айпед, а вони просто вже сміються з нього. Якось, коли війна почалася, то вони питали за кого він. А Тимощук казав, що він не за Росію. Він їм набреше, що-небудь і все. Але він є такий, який він є. Тому що зробиш? Ми це спокійно сприймаємо. Розумієте, їм вже 13−14 років. Якщо немає його в їхньому житті, то й немає. У них вже іншим зайняте життя.

—  Після Євро-2012 Тимощук записував відеозвернення українською мовою і клявся у любові до України. Пройшло приблизно 10 років і жодного слова в бік нашої країни. Що могло так змінити людину?

—  Він дітям обіцяє на Різдво подарувати айпед якийсь вонючий, і він їх обманює, ну що ви хочете, ну яка Україна для нього? Мені здається, він за три рубля маму рідну продасть. Йому зараз комфортно там. Він буде використаний Росією пізніше, а він не розуміє чи не усвідомлює цього. Або йому пофіг.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus