В Швеції застрелили поляка: зробив зауваження підліткам

В Швеції застрелили поляка: зробив зауваження підліткам
В Швеції застрелили поляка: зробив зауваження підліткам

39-річного поляка застрелили у середу ввечері у Стокгольмі після того, як привернув увагу групи молоді. Чоловік загинув на очах у 12-річного сина. Цей випадок обурив місцевих політиків та громадськість.

Як повідомляють ЗМІ, поляк, який проживає у Стокгольмі, по дорозі до басейну з дитиною, зустрів групу молодиків в районі Скархолмена. У тунелі під віадуком чоловік та підлітки обмінялися словами, а потім пролунав смертельний постріл.

Газети "Aftonbladet" и "Expressen" пишуть, що чоловік проявляв громадянську позицію і уже не вперше звертався до поліції з приводу молодіжних угрупувань, які торгують наркотиками. "Він не хотів, щоб його син ріс в такому середовищі", - констатували ЗМІ.

Поліція відмовилася коментувати мотиви злочинця журналістам. Ще нікого не заарештовано.

У четвер люди зібралися на місці трагедії, поклали квіти та запалили свічки. Прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон також відвідав місце вбивства польського громадянина, щоб, як він написав у заяві, "прищепити людям мужність. "Ми ніколи не здамося. "Ми переможемо банду", - сказав він.

Читайте по темі: На Трампа було здійснено нібито чергову спробу замаху, — ЗМІ

Глава шведських демократів Джиммі Акессон написав у коментарі Х, що "кліше недостатньо і Швеції час оголосити війну кожному члену банди. "

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus