Король Чарльз III повернувся до громадських обов’язків після діагностування раку

Король Чарльз III повернувся до громадських обов’язків після діагностування раку
Король Чарльз III повернувся до громадських обов’язків після діагностування раку

Король Великої Британії Чарльз III повернувся до громадських обов’язків уперше після діагностування раку в лютому. Він відвідав онкологічний центр у Лондоні, зустрівся з медиками та пацієнтами.

Інформацію про це підтвердили у Букінгемському палаці.

З цього тижня монарх повертається до виконання королівських обов’язків і знову братиме участь у громадських заходах.

«План лікування Його Величності буде продовжений, але лікарі достатньо задоволені прогресом, тому король може відновити виконання деяких громадських обов’язків», - йдеться у заяві палацу.

Разом із дружиною, королевою Каміллою, король Британії Чарльз відвідав онкологічний центр Macmillan у лікарні Університетського коледжу.

Читайте по темі: У Британії двох чоловіків звинуватили у крадіжці роботи Бенксі

Це перший його офіційний захід після оголошення про діагноз 5 лютого та заяви про те, що він відмовиться від публічної діяльності на кілька місяців. Монарх поспілкувався з пацієнтами центру та їхніми сім’ями.

Також Карл III став заступником благодійної організації Cancer Research UK. Він прийняв цей обов’язок від покійної матері Єлизавети II, яка раніше була покровителем організації.

Нагадаємо, у лютому у 75-річного короля Чарльза ІІІ діагностували рак. Онкологію було виявлено після операції на передміхуровій залозі.

У березні принцеса Уельська Кетрін повідомила, що у неї також діагностовано рак, наразі вона на ранній стадії лікування.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus