Окупанти хочуть відправити тисячі дітей з Луганщини на перевиховання у різні регіони Росії

Окупанти хочуть відправити тисячі дітей з Луганщини на перевиховання у різні регіони Росії
Окупанти хочуть відправити тисячі дітей з Луганщини на перевиховання у різні регіони Росії

Влітку, під час канікул, понад 12 тис. дітей з тимчасово окупованої території Луганської області відправлять у різні російські регіони на перевиховання. 

Про це повідомив Центр національного спротиву.

“У так званих дитячих таборах маленькі українці впродовж 21 дня проходитимуть пропагандистський вишкіл на “великороса”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заняття проводитимуть, серед інших, “герої СВО”. 

В Центрі національного спротиву нагадали, що залучення російських бойовиків до виховних процесів в РФ та тимчасово окупованих територіях є дуже поширеною практикою. При цьому під час таких занять вже фіксувались випадки фізичного насилля та сексуальних домагань. 

Читайте по темі: Окупанти на ТОТ відмовляються ставити на облік вагітних українок без російського паспорта, - ЦНС

Хоча окупанти і намагаються приховувати ці факти, небайдужі громадяни фіксують ці злочини і передають Центру національного спротиву. 

“Закликаємо усіх, задля наближення часу звільнення захоплених територій України від московського ворога, повідомляти інформацію про окупантів, військових рф, розташування їх позицій та техніки сюди. Анонімність гарантуємо”, - підсумували в Центрі національного спротиву. 

Активісти молодіжного руху російської панівної політичної партії “Єдина Росія” вербують молодь на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

На окупованих територіях України росіяни активно залучають школярів до військової справи. Навчанням з пілотування БПЛА не завершується, окупанти намагаються залучити школярів та студентів до військово-промислового виробництва.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus