В’ячеслав Чухно/Семикрас: Що відомо про шахрая та любителя руського миру

В’ячеслав Чухно/Семикрас: Що відомо про шахрая та любителя руського миру
В’ячеслав Чухно/Семикрас: Що відомо про шахрая та любителя руського миру

Одесит В’ячеслав Чухно протягом багатьох років позиціонує себе як успішного бізнес-експерта, а за фактом є шахраєм та фанатом російського світу.

Цей матеріал швидше застереження для всіх, хто ще з ним у відносинах. На третій рік повномасштабного вторгнення Чухно офіційно світить 111 стаття.

В’ячеслав Чухно народився 1979-го року. Свій шлях він розпочав із охоронця на бензозаправці «Веста» 1995-го року. У «Вісті» Чухно піднявся до заступника директора, а пізніше перебіг на роботу до структури «ЛУКОЙЛ», коли останній купив «Весту». Це є офіційна версія. Насправді ж "Весту" у власника відтиснув Сурен Сардарян. Сьогодні Сардарян, який проходить у справі про створення ОЗУ в Одесі, викрадення людей, рейдерство і навіть вбивства, перепродав компанію «ЛУКОЙЛу». Перепродав разом із Чухном. Саме в цей період Чухно було завербовано. І до 2021 року він абсолютно відкрито їздив на доповідь до своїх господарів до Росії. Офіційно – за спортивною лінією – Чухно був одним із керівників Федерації дзюдо Одеської області.

Після вербування у Чухна з’явилися гроші. І 2005-го з’явилася мережа газових заправок «ЄГАЗ».

Куратором В’ячеслава Чухна в Україні був одіозний депутат від проросійської Партії регіонів Ігор Рибак. Рибак також є представником так званого «донецького» кримінального клану.

Читайте по темі: В одеському ТЦК хлопець намагався накласти на себе руки

Зв’язок із криміналітетом і любов до Росії Чухно несе через все своє життя.

Після Революції гідності в Україні Чухно спробував перевзутись.

У 2015 році шахрай Чухно спробував стати депутатом від партії «Самопоміч», щоб приховати зв’язок з росією. Але люди не проголосували за нього.

Бізнес свій під дахом ФСБ та за допомогою криміналітету В’ячеслав Чухно будував за банальною схемою — рейдерське захоплення. Так в Одесі було захоплено цілу низку земельних ділянок. Уявіть, вранці ви приходите на свою земельну ділянку, а там уже встановлено заправку «ЄГАЗ» і міцні хлопці з 90-х кажуть, тут працюватиме Чухно.

Суди щодо повернення захоплених земельних ділянок чарівним чином затягувалися. В Одесі інтереси Чухна відстоювали голови Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін та Одеського госпсуду Наталія Богацька.

Силовий блок забезпечував одеський кримінальний авторитет Халід Мусаєв та його родич — колишній прокурор Одеської області Олег Жученко. Відносини з Халідом Чухно нібито розірвав на початку 23-го року. Але Жученко продовжує кришувати Чухно/Семікраса.

До речі, постійна зміна прізвища - лише хитрощі, щоб ховатися від кредиторів. У 2019 році він розриває шлюб зі своєю дружиною, потім знову одружується в 2021 році і приймає прізвище дружини і стає Семикрасом. А 2024 року знову розлучається.

Взагалі історія Чухна дуже багата на події. ЗМІ не раз писали історію Дачі Ашкеназі і те, на що Чухно та його компанія “Інтерім” директором якої він є, перетворили одну із перлин Французького бульвару.

Цікавий момент, коли Чухно/Семікрас зрозумів, що все погано і суди санаторію Чкаловський (на території якого знаходиться Дача Ашкеназі) він все одно програє – він спробував продати право оренди. Спочатку запропонував Дачу Ашкеназі сім’ї Зарічанських, кажуть, що навіть отримав аванс у 15 тисяч доларів. Потім - Голубову, за чутками цей товариш дав 25 тис доларів, але коли той зрозумів, що йому продають "повітря" став вимагати гроші повернути. Кажуть, досі б’ється.

Але, на щастя, після судів пам’ятка архітектури залишилася за державою. Взагалі продавати неіснуючі об’єкти одна з “тем” Чухна/Семикраса. Так само, як будівлю в санаторії Чкалова він намагався продати автомийку на вулиці Вільямса. Об’єкт, до якого він немає нікого отношения.

Читайте по темі: Суд у Німеччині заборонив віддавати нацистське вітання лівою рукою

Для створення образу крутого "політтехнолога" Чухно/Семікрас обзавівся сайтом Фігурант і Telegram-каналом Кардинал Рішельє, він модерує всі новини і пише тексти для цих "ЗМІ". Тут схема для лохів. Про “чутливих” до медіа-атак чиновників та депутатів починали писати “медіа” Чухно, а потім він зв’язувався з жертвою та пропонував допомогти зі зняттям. У результаті наш аферист отримував копійку або знайомство.

Сьогодні В’ячеслав Чухно/Семікрас знову розлучився. Його шукають кредитори, тривають суди та арешти майна. Але найголовніше те, що окрім господарських суперечок і афер Чухно/Семикрас може бути покараний як агент ФСБ.

Всі його історії та теми луснуть як мильна бульбашка.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus