Брудні гроші контрабандиста Козловського: Як тютюновий бізнес підтримує Порошенка

Брудні гроші контрабандиста Козловського: Як тютюновий бізнес підтримує Порошенка
Брудні гроші контрабандиста Козловського: Як тютюновий бізнес підтримує Порошенка

Мені дуже подобається як нелегальна тютюнова індустрія реагує на мої публікації.

Прям насолоджуюсь цим)

Це значить, що їм дійсно боляче і значить ми все робимо правильно та ведемо боротьбу зі схемами ефективно. Ніхто не сумнівався, що вони без боротьби відмовляться від 60 млн. доларів тіньових заробітків на місяць.

Але для нас це боротьба за гроші в бюджет та за реальний рух в ЄС. Окремо потішило, що флагман нелегального ринку - Винниківська тютюнова фабрика Козловського вже зовсім не палиться і підключила до такого «тиску» на мене штатного порошенківського спікера від «Європейської солідарності» Бригінця.

І дійсно, це чисте співпадіння що Григорій Козловський - депутат львівської облради від «Європейської Солідарності». Порошенко шукає гроші на фінансування своєї політсили, а Козловський готовий платити брудним кешем.

Читайте по темі: Гетманцев: У Раді підготують окремий законопроєкт про оподаткування міжнародних посилок

Передайте хтось цим всім «засівалам», що вони можуть витратити на ці публікації проти мене ще пару мільйонів гривень, але це не зупинить нашої боротьби.

P.S. Ну і раз пішла така історія, викладу сьогодні ексклюзивний лист від G7, де нашому Уряду чітко вказують на всі ті проблеми та цифри про які я пишу, та чітко вказують тютюнові компанії, які грабують країну.

 eiqrtieridzuroz

Автор: Євген Плінський

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus