На Одещині державний нотаріус отримав від 81-річної жінки 18 мільйонів гривень у подарунок

На Одещині державний нотаріус отримав від 81-річної жінки 18 мільйонів гривень у подарунок
На Одещині державний нотаріус отримав від 81-річної жінки 18 мільйонів гривень у подарунок

Завідувач Арцизької районної державної нотаріальної контори Ігор Панашенко отримав в подарунок майже 18,3 млн гривень. Ще понад 7 млн гривень подарували його дружині, голові лікарсько-консультаційної комісії, однак це посадовець забув вказати у декларації.

Про це повідомляє Nikcenter.

Як з’ясували журналісти, щедрою дарувальницею більш як 18 млн грн стала 81-річна Євдокія Довгань. Також торік вона передала у власність державного нотаріуса Панашенка двокімнатну квартиру в історичному будинку в Києві.

Незабаром після отримання подарунка понад 3 мільйони посадовець витратив на нове авто Toyota Land Cruiser. Зарплата Ігоря Панашенка склала всього 457 тис. гривень за минулий рік.

На пенсіонерку Євдокію Довгань не зареєстровано ні компанії, ні ФОП, однак вона наразі має у власності три квартири, земельну ділянку та будинок на 150 кв. м в Одесі. Ми знайшли оголошення про продаж останнього – двоповерховий приватний будинок оцінили у 110 тис. доларів (близько 4,5 млн грн).

Читайте по темі: Найбільший банк Данії звинуватили у відмиванні майже 4 мільярдів доларів, які належали Росії

Не менш цікаві здобутки дружини Тетяни Панашенко. Хоч вона згадується в його декларації як член сім’ї, там не зазначено ні її майно, ні доходи. Ми знайшли її річну декларацію за 2023 рік як голови лікарсько-консультативної комісії в її медцентрі Kind в Одесі.

Компанія Kind згадується в судовій справі про незаконне переправлення військовозобов’язаних через кордон. Організатор схеми перетинав кордон завдяки довідці про непридатність до служби, видану в цьому медцентрі.

Крім цього Тетяна Панашенко також отримала у 2023 році великий грошовий подарунок – 7,4 млн гривень від Галини Соломахи. На цю 73-річну жінку теж не зареєстровано жодного бізнесу, однак у її власності три квартири в Києві, а ще по будинку в столиці та Одесі. Крім цього дружина нотаріуса, як і він сам, стала власницею позашляховика Land Cruiser (2022).

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus