На Одещині від вибуху невідомого предмета загинув 15-річний підліток

На Одещині від вибуху невідомого предмета загинув 15-річний підліток
На Одещині від вибуху невідомого предмета загинув 15-річний підліток

В Одеській області 15-річний хлопчик приніс додому з лісосмуги невідомий предмет і намагався його розібрати. Предмет вибухнув, а юнак загинув на місці. Наразі на місці працюють правоохоронці для того, аби встановити усі обставини нещасного випадку.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Подія сталася сьогодні, 3 липня, в одному з сіл Саф’янівської територіальної громади. За попередніми даними, юнак знайшов невідомий предмет у лісосмузі і приніс його додому. На подвір’ї він спробував розібрати цей предмет, але він вибухнув. Юнак намагався за допомогою молотка і кутової шліфмашини розібрати бойову частину російського БпЛА типу "шахед".

"Вибух спровокував пожежу, яка забрала життя підлітка. Вогнеборці оперативно ліквідували займання. На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби обласної поліції", – йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі дитини розпочато провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події. У поліції зазначили, що слідство триває.

Читайте по темі: У Краснодарському краї тільки на другу добу вдалось загасити пожежу на нафтобазі

Правоохоронці вкорте закликали громадян бути дуже уважними та обережними, адже в країні війна і будь-де можна натрапити на небезпечні предмети. При виявленні бойових припасів, снарядів, мін тощо, або підозрілих предметів не торкатися їх, а невідкладно повідомляти на спецлінію Національної поліції "102" або Державної служби з надзвичайних ситуацій "101".

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus