ТЦК пояснив конфлікт із чоловіком у Львові: «Не били»

ТЦК пояснив конфлікт із чоловіком у Львові: «Не били»
ТЦК пояснив конфлікт із чоловіком у Львові: «Не били»

У Львові представники ТЦК та СП хотіли виписати повістку військовозобов’язаному, проте той почав провокувати конфлікт. У Львівському ОТЦК та СП прокоментували інцидент.

Про це у Facebook повідомила служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП.

Зауважується, що група оповіщення ТЦК і поліції, виконуючи службові обов’язки, проїжджала вулицею Замкова у місті Львові. Одразу як вони помітили громадянина призовного віку, вирішили зупинитися та запитали про військово-облікові документи.

"Після того, як він надав їх, військовослужбовці виявили, що востаннє громадянин з’являвся у військкомат 9 років тому. Відтак чоловіка запросили у салон автівки, аби виписати повістку", – йдеться у повідомлені.

Проте служба зв’язків з громадськістю додає, що в цей час поряд проходила жінка. Після того, як вона побачила автівку і чоловіків у формі, то почала фіксувати все на камеру. Військовозобов’язаний. помітивши відеофіксацію, не дочекався вручення повістки та почав провокувати конфлікт.

Читайте по темі: Редколегія NYT закликала Байдена зняти свою кандидатуру з виборів

"Наголошуємо, військовослужбовці не били людину. Намагаючись використати становище, коли перехожа інцидент знімала на відео, чоловік поводився неадекватно", – додається в повідомленні з заувагою, що військовозобов’язаному громадянину таки виписали повістку, після чого відпустили.

Нагадаємо, конфлікт трапився у Львові – тоді в мережі показали відео, як військовослужбовці заштовхують чоловіка в автомобіль. В цей час за кадром зі співробітниками ТЦК та поліції сварилася перехожа жінка.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus