Шольц відкинув можливість "мирних" переговорів з Путіним

Шольц відкинув можливість "мирних" переговорів з Путіним
Шольц відкинув можливість "мирних" переговорів з Путіним

Канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув заклики до мирних переговорів з президентом держави-агресора Росії Володимиром Путіним, РФ не хоче миру та займається переозброєнням.

Його слова наводить видання BR у середу, 26 червня.

Під час виступу у Бундестазі Шольц заявив, що Путін продовжує повністю покладатися на війну та переозброєння, і цього не можна ігнорувати. За його словами, Росія має усвідомити, що Україну не можна перемогти на полі бою, проте Путін не хоче миру.

"Це найбільш очевидно з його передбачуваної пропозиції про припинення вогню. Це вимагає від України здати території, які ще не окуповані російськими військами, і відмовитися від будь-якої військової допомоги в майбутньому. Будь-хто, хто вважає, що "це призведе до тривалого миру в Європі, повинен багато дивитися Russia Today", - сказав Шольц.

Путін розраховує на те, що фінансова підтримка України з боку Європи чи США зазнає невдачі через бюджетні обмеження. Саме тому саміт G7 у середині червня надіслав "чіткий сигнал" угодою про кредит для України на 50 млрд, сказав канцлер Німеччини. "Розрахунок зазнав краху з цим рішенням G7", - підкреслив Шольц.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus