В Чехії засудили українця, який підірвав петарду всередині дружини

В Чехії засудили українця, який підірвав петарду всередині дружини
В Чехії засудили українця, який підірвав петарду всередині дружини

Суд чеського міста Пльзень відправив у в’язницю на 18 років 35-річного громадянина України, якого звинувачували у замаху на вбивство своєї дружини.

Про це повідомляє novinky.cz в четвер, 27 червня.

Після того, як жінка сказала, що хоче піти від нього, чоловік її спочатку побив, потім вставив у піхву петарду і підпалив. Жінка мало не померла від кровотечі. 

Він відмовився викликати швидку допомогу і сам повіз її до лікарні за 40 кілометрів від будинку. У приймальному відділенні чоловік заявив, що дружина поранилася сама, піднявши надто важку річ, проте медики вирішили викликати поліцію.

Засуджений свою провину не визнав. Чоловік заявив, що засунув у свою дружину петарду жартома. За його словами, у кімнаті нібито було темно, тому він узяв запальничку, щоб стало світлішим, і петарда "випадково вибухнула".

Читайте по темі: У червні окупанти набрали сотню підлітків на ТОТ до "юнармії" РФ, - ЦНС

Жінка, яка з’їхала від нього за кілька місяців до інциденту, приїхала забрати речі. Чоловік приготував для неї романтичну вечерю та запропонував рольову гру зі зв’язуванням.

"Спочатку їй не хотілося, але потім вона погодилася. Я зв’язав їй руки за спиною, засунув у рот кляп і заклеїв скотчем, а потім поклав на ліжко. Потім я побачив поруч із диваном пакет із петардами та запальничками, дістав одну і засунув їй у піхву. Мені здалося це кумедним - просто засунути та висунути, просто жарт. Я не хотів завдавати їй шкоди, ніякого злого наміру не було", - заявив чоловік.

Коли жінка попросила витягнути петарду, він нібито візуально не зміг її знайти, оскільки було темно, та взяв запальничку.

"Дружина злякалася, почала кричати та смикатися. У цей момент я підніс запальничку, щоб підсвітити і дістати петарду, але вона виявилася надто близько і спалахнула. Я злякався, застиг і не знав, що робити. Не знаю, скільки я так простояв. Я простяг руку, щоб витягти петарду, і в цей момент вона вибухнула. Це була дуже дурна ідея підсвічувати запальничкою. Я розумію, що це була моя провина", - розповів на суді чоловік.

Тепер засуджений має виплатити 500 000 крон (21 500 доларів) моральної компенсації дружині, 120 000 крон (5 000 доларів) за завданий фізичний біль та 115 000 крон (5 000 доларів) страховій компанії. 

Нагадаємо, інцидент стався 30 вересня 2023 року в місті Кожлани Пльзенського краю Чехії. Українець запідозрив дружину у зраді, побив її та підірвав петарду в області її статевих органів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus