Неякісні набої ворога тричі врятували життя військовому

Неякісні набої ворога тричі врятували життя військовому
Неякісні набої ворога тричі врятували життя військовому

Український прикордонник В’ячеслав потрапив у полон наприкінці квітня 2022 року, а повернувся на підконтрольну Києву теріторію лише у лютому 2024 року, у результаті обміну полоненими. Причому В’ячеслав лише дивом вижив.

Прикордонник сам розповів історію свого полону. Що цікаво: В’ячеславу тричі врятували життя неякісні набої ворога.

У 2022 році В’ячеслав в лавах Краматорського прикордонного загону воював на Новомихайлівському напрямку Донецької області. Його бойова група потрапила в оточення, а згодом – у полон.

Українських військових допитував російський майор, який псля тривалих знущань дістав з кобури пістолет та прострелив всім полоненим ноги. Цікавила окупантів, звісно, інформація про азовців та правий сектор.

"Потім я почув постріли, подивися в бік та побачив, що застрелили одного з наших, потім другого, після побиття застрелили третього. І хотіли мене застрелити, я почув та відчув, що на мене теж наставили ПМ. Клацання. Та пістолет не вистрелив. Перезарядження пістолета та друга осічка. З третього разу пістолет також не спрацював", – згадує В’ячеслав.

Читайте по темі: "Приїхали, розклалися, пошукали цілі, уразили": Робота "Гострих картузів" на Харківщині

Двом військовим, які вижили разом з В’ячеславом, замотали очі та руки скотчем, та повезли лікувати. Але з госпіталя хлопець перевезений до відомої колонії в Оленівці.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus