Співачка-путіністка Валерія разом з чоловіком Йосипом Пригожиним покинули Росію

Співачка-путіністка Валерія разом з чоловіком Йосипом Пригожиним покинули Росію
Співачка-путіністка Валерія разом з чоловіком Йосипом Пригожиним покинули Росію

Валерія та Йосип Пригожин публічно підтримали політику Путіна. Пара відкрито фінансує російську армію.

Російська співачка Валерія та її чоловік, продюсер Йосип Пригожин покинули Російську федерацію та виїхали за кордон. Про це співачка повідомила у себе на сторінці в Instagram.

Зокрема, Валерія уточнила, що вони з чоловіком вирушили до Сербії і показала фото з міста Белград. У підписі під фото Валерія назвала Сербію "братською" країною. Чому пара виїхала з Росії та яка їх мета візиту в Сербію співачка не уточнила.

 qhiddxiqxeiqukrozFullscreen

Фото: topnews.ru

Позиція співачки Валерії та її чоловіка щодо війни в Україні

Ще у 2014 році коли Росія здійснила напад на Донецьку та Луганську області і анексувала український Крим зіркова пара висловила свою проросійську позицію. Вже тоді Йосип Пригожин підтримав анексію Криму і навіть написав офіційного листа президенту Володимиру Путіну зі словами підтримки його дій. Вже у 2015 році в Україні Пригожина внесли до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці.

Його дружина Валерія також не приховує свою симпатію до президента Росії Володимира Путіна.

У 2018 році Валерія навіть була довіреною особою Володимира Путіна на президентських виборах.

Читайте по темі: ISW: Найефективнішим способом підірвати впевненість Путіна у перемозі є контрнаступ ЗСУ

Відповідно у лютому 2022 року зіркова пара підтримала путінський режим та повномасштабну війну в Україні. У березні 2022 року Валерія виступила у "Лужниках" на мітингу-концерті на честь роковин незаконної анексії Криму.

Вже у липні 2023 року співачка потрапила до списку санкцій Канади проти "осіб, які використовують своє мистецтво для пропаганди вторгнення Росії в Україну". Зазначимо також, що подружжя з 2014 року фінансує російську армію та підтримує військові рішення Володимира Путіна.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus