Всі новини за 2024-07-03

609
Правоохоронці в Кременчуці затримали торгівця зброєю
Чоловік встиг продати близько 120-ти набоїв до автоматичної зброї калібру 5,45 мм. Під час санкціонованих обшуків у фігуранта слідчі виявили вибухові портативні пристрої, вибухову речовину, близько 360 набоїв калібру 5,45 мм та боєприпас ВОГ
504
ЗМІ: В Україні будують лише близько 20% від заявленого «гігавату Зеленського»
Станом на сьогодні українські міста будують не більше 20% від заявленого президентом Володимиром Зеленським 1 ГВт маневрових потужностей “до зими”.
409
У розважальному центрі Житомира дівчинка отримала декілька переломів
В одному із розважальних центрів Житомира 9-річна дівчинка травмувалася під час гри на батуті. Лікарі діагностували у дитини компресійні переломи.
600
Працівника Рівненської митниці викрили на системному хабарництві
Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили схему систематичного отримання неправомірної вигоди працівником Державної митної служби.
519
Хочемо побачити щось схоже на запрошення до Альянсу, - Зеленський
Україна хотіла б отримати щось схоже на запрошення до НАТО під час саміту Альянсу, який відбудеться у Вашингтоні 9-11 липня.
408
У застосунку Резерв+ оновили дані 2 мільйони українців
Станом на 3 липня понад 2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+. Застосунок почав свою роботу менш як два місяці тому, 18 травня.
378
Кремль шукає мертвих дітей по всьому світу: для чого
Російська влада шукає по всьому світу мертвих дітей, щоб вкрасти їхні особистості для своїх агентів.
553
Контент 18+: Іспанія запровадить "паспорт" для перегляду порно
Іспанський уряд називає цей електронний документ Цифровим гаманцем бета. Він зможе підтвердити, що глядач порно досяг віку 18 років.
560
Ніс службу у найгарячіших точках фронту: на війні загинув захисник з Енергодара
Україна продовжує втрачати своїх Героїв. У середу, 3 липня, відбулося прощання із загиблим військовим з Енергодара Запорізької області Іллею Матевеєвим
377
Литовські волонтери та Грібаускайте розпочали збір на дрони для України
У Литві організація Blue/Yellow спільно з експрезиденткою Далею Грібаускайте запустили кампанію "Привіт з Литви" для збору коштів на дрони для України.
394
У Житомирі тренер після занять розбещував малолітніх дівчат: він отримав 7 років тюрми
Тренеру айкідо, якого обвинувачували у вчиненні розпусні дії щодо малолітніх дівчаток, Богунський районний суд м.Житомира 1 липня 2024 року оголосив вирок.
520
На Миколаївщині чоловік постраждав через плутанину з документами: Офіційно "помер"
Повний тезка Олександра Кузьміна вчинив крадіжку у кримському магазині, з’ясували юристи. Тепер магазин намагається стягнути ці кошти з людини, яка не має ніякого стосунку до злочину.
655
В Штатах стався вибух на оборонному підприємстві, є поранені
Сьогодні, 3 липня, в американському штаті Арканзас стався вибух на оборонному підприємстві. Як наслідок двоє людей отримали поранення ще одна людина зникла безвісти.
418
Стало відомо, кого у Білому домі вважають найкращим кандидатом на заміну Байдену, якщо той відмовиться від виборів
У Білому домі, а також у Демократичній партії США вважають, що віцепрезидентка Камала Гарріс є найкращою альтернативою для заміни Джо Байдена, якщо він вирішить не брати участь у президентських виборах. У Штатах ще ніколи не обирали жінку президентом.
628
Чоловік, який сьогодні обклав матом ветерана війни у ветлікарні, попросив "вибачення"
Вадим Шевеленко, який сьогодні послав на**й військового, який втратив ноги на війні, був спійманий і "вибачився".