Байден був у лікаря і той запевнив, що президент США у порядку, - ЗМІ

Байден був у лікаря і той запевнив, що президент США у порядку, - ЗМІ
Байден був у лікаря і той запевнив, що президент США у порядку, - ЗМІ

Президент Сполучених Штатів Джо Байден відвідав лікаря після свого невдалого виступу на дебатах минулого тижня й отримав чисту довідку про стан здоров’я.

Про це повідомляє The Hill.

Речник Білого дому Ендрю Бейтс підтвердив виданню, що Байден звернувся до лікаря через кілька днів після дебатів минулого тижня, щоб перевірити свою застуду, і зараз він "добре одужує".

У команді Байдена повідомили, що застуда завадила президенту під час дебатів, під час яких він говорив тихим, хрипким голосом і намагався зв’язати ідеї воєдино або спростувати численні неправдиві заяви колишнього президента Дональда Трампа. Його виступ викликав занепокоєння серед деяких демократів щодо здатності президента балотуватися на другий термін.

У середу, 3 липня, прес-секретар Білого дому Карін Жан-П’єр додала, що Байден усе ще мав "затяжну застуду", але в цілому почувався добре, заявивши, що "готовий йти". Однак після зустрічі з Байденом губернатори заявили, що їх заспокоїла його передвиборча кампанія, і вони повністю його підтримують.

Президент стверджував, що виборці не повинні відштовхуватися від його виступу на дебатах, а натомість звернути увагу на його довгий послужний список досягнень.

"У мене не було хороших дебатів. Це 90 хвилин на сцені. Подивіться, що я зробив за 3,5 роки", - сказав Байден.

Читайте по темі: Білий дім побоюється вводити нові санкції проти Росії

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus