Монатіку довелось виправдовуватися через участь у розкішному весіллі в Італії

Монатіку довелось виправдовуватися через участь у розкішному весіллі в Італії
Монатіку довелось виправдовуватися через участь у розкішному весіллі в Італії

Український співак Дмитро Монатік виступав на помпезному весіллі українців на італійській віллі для того, щоб примножити благодійний збір.

Відповідь пресслужби співака опублікувала журналістка Аліна Доротюк.

“Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту у Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх.

З приводу брехні щодо мови виконання. Діма жодного слова російською мовою зі сцени не сказав! Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта і агресора — росії", - йдеться у заяві.

Також у співака розповіли, чи були на весіллі росіяни.

Читайте по темі: Італія передасть Україні ще одну батарею ППО Samp-T

"Жодного росіянина серед гостей на весіллі на було (це нам підтвердили організатори весілля). Всі гості - українці. З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим Галкін не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні", - відповіли у пресслужби.

Але журналістка звернула увагу, що попри це Галкін усі дописи в соціальних мережах підписує відповідно до законодавства РФ про іноагентів.

Відео з виступом Монатіка на весіллі біля озера Комо в Італії опублікувала наречена Ангеліна Терська 10 липня на своїй сторінці в Інстаграмі:

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus