У резонансній аварії у Києві постраждав керівник детективів БЕБ

У резонансній аварії у Києві постраждав керівник детективів БЕБ
У резонансній аварії у Києві постраждав керівник детективів БЕБ

Керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук став учасником подвійної дорожньо-транспортної пригоди у Києві. Він зазнав травми голови.

Про це повідомило hromadske з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Про ДТП на Столичному шосе сьогодні офіційно вже інформував відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні близько 13:00 до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка трапилася на Столичному шосе. На місце події прибула слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, патрульні поліцейські та медики", — йдеться в офіційному повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що між автомобілями Dodge та ВАЗ трапилося ДТП. Коли водії та пасажири автівок вийшли з автомобілів та знаходились біля місця ДТП, в стоячий автомобіль  Dodge в’їхало авто Toyota. У результаті зіткнення пасажирка автомобіля Dodge та водій автомобіля Toyota отримали травми.

Читайте по темі: У Північній Ірландії евакуювали сотні сімей після знахідки часів Другої світової війни

За словами співрозмовників hromadske, Ткачук перебував за кермом автівки Toyota. Джерело зазначило, що він зазнав травми голови, але не вказало, наскільки вона серйозна.

Журналісти зверталися до БЕБ за підтвердженням чи спростуванням інформації, але там відповіли, що не мають інформації про ДТП.

У відкритому доступі про Олександра Ткачука мало інформації. Раніше медійники, коли писали про його призначення на посаду, зазначали, що він нібито є близьким до куратора "правоохоронного" напрямку в Офісі президента України Олега Татарова.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus