З початку доби Генштаб фіксує бої на 11 напрямках

З початку доби Генштаб фіксує бої на 11 напрямках
З початку доби Генштаб фіксує бої на 11 напрямках

З початку поточної доби на фронті відбулося 83 бойових зіткнень на 11 напрямках. Ворог продовжує найактивніше атакувати в напрямку Покровська.

Про це повідомив Гентштаб ЗСУ у зведенні у вівторок, 23 липня.

Так, на Харківському напрямку росіяни безуспішно 11 разів атакували у районах Глибокого, Тихого і Вовчанська. Також ворог скинув понад десяток КАБів поблизу шести різних населених пунктів.

На Куп’янському напрямку ворог безуспішно намагався просунутись вперед  у районах Петропавлівки, Глушківки, Андріївки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку кількість спроб  окупантів покращити тактичне положення зросла до дев’яти. Сім з цих боєзіткнень ще тривають в районах сіл Макіївка та Невське.

Читайте по темі: Авіаудар по Краснопіллю на Сумщині: Кількість поранених зросла до п’яти

На Сіверському напрямку наші воїни вісім разів жорстко припинили активність загарбників біля Виїмки, Переїзного, Верхньокам’янського та Спірного.

На Краматорському напрямку тривають бої в районах Часового Яру і Васюківки. Зазнав невдачі ворог ще у трьох атаках – неподалік Новомаркового, Оріхово-Василівки та Іванівського.

На Торецькому напрямку триває бій у двох локаціях неподалік Залізного. Дві атаки росіян там вже відбито. Чотири раз отримали відкоша загарбники біля Північного, ще одна ворожа атака захлинулась поблизу Торецька. По цьому місту ворог завдав п’ять авіаударів – скинуто загалом десяток КАБів.

На Покровському напрямку окупанти не зменшують тиску – 27 атак. Тривають 12 штурмів в районах Пантелеймонівки, Воздвиженки, Новоолександрівки, Прогреса та Новоселівки Першої.

На Курахівському напрямку продовжуються дві атаки загарбників біля Красногорівки. Ще п’ять штурмів відбито там же та в районі Костянтинівки.

На Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках українські воїни відбили по одній атаці окупантів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus