Перед загибеллю на фронті ексголова Умані поділився мрією

Перед загибеллю на фронті ексголова Умані поділився мрією
Перед загибеллю на фронті ексголова Умані поділився мрією

В останній публікації перед загибеллю на фронті колишній міський голова Умані Олександр Цебрій поділився мрією.

Допис розмістив у соцмережі Facebook.

У публікації за кілька днів до смерті військовий розповів про те, як зморений після виконання завдання міцно заснув, не відчуваючи нерівний настил. Він побачив сон, як перебуває вдома серед рідних.

"Хто хоче побути "Мером"? Ну хоч на тиждень? Нічний вихід 20 км, під ранок повернулись вижаті повністю, мокрі навіть шнурки берців. Скинув з себе все, обмився з пляшки і вирубився навіть не відчуваючи дощок різної товщини, з яких зроблений настил і які, зазвичай, люто давлять в ребра. Я маю улюблений сорт віскі (багато диму і торфу). Так от, я відчував його смак уві сні. Я був вдома, у своєму улюбленому кріслі, серед рідних людей, зі склянкою віскі. Крутий сон, надіюсь віщий. А хтось на цей період побудьте Мером, будь ласка!", - йдеться у дописі з фото.

 qhiqqhiqdiddrroz

Читайте по темі: "Консенсусу поки немає", – Зеленський про зняття обмежень на удари по РФ

Наступна публікація в акаунті вже була написана дружиною колишнього мера та військового Наталією Цебрій про його смерть. Чоловік помер 24 липня.

"Я Наталія Цебрій повідомляю офіційно. Цебрій Олександр Володимирович. На щиті. 04.06.1974-24.07.2024. Герої не вмирають! Світла памʼять…", - повідомила жінка.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus