Підрив офіцера ГРУ Торгашова: затриманий зізнався на камеру

Підрив офіцера ГРУ Торгашова: затриманий зізнався на камеру
Підрив офіцера ГРУ Торгашова: затриманий зізнався на камеру

Євгена Серебрякова, підозрюваного в підриві автомобіля офіцера ГРУ Андрія Торгашова, після затримання в Туреччині доставили на територію Росії.

Про це повідомляє російське видання ASTRA, що позиціонує себе як незалежне

Російські силовики брали участь в затриманні разом з турецькими правоохоронцями. Чоловіка звинувачують у замаху на вбивство та незаконний обіг вибухових пристроїв.

В Мережі з’явилися відеозізнання Євгенія Серебрякова, який підірвав офіцера російської розвідки. Він передбачувано заявив про свою нібито "роботу на українські спецслужби".

Колега Серебрякова раніше повідомив, що той працював дата-аналітиком в узбекистанському банку, а тиждень тому взяв відпустку, не повідомивши, де її проведе.

Читайте по темі: Азербайджан веде перемовини про постачання російського газу через Україну

"Загалом він був досить замкнутий, трохи відлюдьковатий. Типовий ботан та математик", - заявив той.

Зазначимо, що постраждалий представник російської військової розвідки Андрій Торгашов після вибуху авто втратив стопи. Проте він зупинив кровотечу, зробивши джгути зі своєї сорочки ще до приїзду швидкої допомоги. 

Як ми вже писали, автомобіль Toyota Land Cruiser було підірвано в середу, 24 липня, на півночі Москви під житловим будином на Синявинській вулиці. Машина належить заступнику начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв’язку (ПДРЦ в/ч 33790) Андрію Торгашову.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus