Збірна України по футболу сьогодні зіграє вирішальний матч проти Марокко

Збірна України по футболу сьогодні зіграє вирішальний матч проти Марокко
Збірна України по футболу сьогодні зіграє вирішальний матч проти Марокко

Сьогодні олімпійська збірна України з футболу проведе другий матч у групі на Олімпіаді-2024 проти команди Марокко.

Матч пройде на стадіоні "Жоффруа Гішар" у Сент-Етьєні. Початок о 18:00 за київським часом.

Дебют на Олімпійських іграх збірної України вийшов невдалим - в першому турі синьо-жовті несподівано програли Іраку (1:2)

В рамках підготовки до Олімпіади команда під керівництвом Руслана Ротаня виграла турнір Моріса Ревелло який проходив на початку червня у Франції. На шляху до перемоги послідовно були обіграні Індонезія U20, Італія U21, Панама U23, Японія U19. У фіналі українці перемогли Кот-д’Івуаром в серії післяматчевих пенальті.

Перед стартом ОІ були зіграні товариські поєдинки з Єгиптом U23 1:1 та Парагваєм U23 2:2.

Читайте по темі: Переможця Ліги Європи затримали за підозрою у сексуальному насильстві

Збірна Марокко, яка вже у 8-й раз бере участь в Олімпійських іграх, обіграла Аргентину (2:1). До речі, Кращим результатом Марокко на Олімпіаді поки що є вихід із групи ще у 1972 році. 

На цьогорічні Ігри до Франції марокканці кваліфікувались як переможці Кубка Африки U-23. Більшість гравців збірної під керівництвом Таріка Сектіуї виступає в європейських клубах. Серед заявки - такі відомі гравці, як Ашраф Хакімі (ПСЖ), форвардів Суф’яна Рахімі (Аль-Айн), Іліаса Ахомаша (Вільярреал), Абде Еззалзулі (Бетіса). 

Раніше команди між собою не зустрічались. Тільки 22 березня цього року Марокко U23 зіграла товариську гру з Україною U21. У складі України було 8 гравців які нині грають на Олімпіаді: Батагов, Брагару, Крупський, Рубчинський, Хлань, Салюк, Краснопір і Очеретько. Тоді, завдяки голу Олега Очеретько, Україна виграла з рахунком 1:0.

У цьому матчі збірну України влаштує лише перемога. Що ж до прогнозів, о експерти Favbet вважають фаворитами збірну Марокко - на її виграш можна поставити з коефіцієнтом 1.90. Перемога підопічних Руслана Ротаня над африканцями розцінюється у 4.95, нічия - у 3.60. 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus