Трамп заявив про переворот проти Байдена і оголосив нового ворога

Трамп заявив про переворот проти Байдена і оголосив нового ворога
Трамп заявив про переворот проти Байдена і оголосив нового ворога

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що Демократична партія влаштувала "переворот" і змусила чинного голову Білого дому Джо Байдена зняти свою кандидатуру з виборів. За його словами, демократи вирішили поміняти кандидата, бо нібито усвідомлювали неминучість своєї поразки.

Також Трамп видав, що після зняття кандидатури Байдена відбулося "абсолютне захоплення влади демократами". Про це він заявив під час передвиборчого заходу, повідомляє Daily Wire.

На думку кандидата-республіканця, демократи успішно здійснили "переворот", змусивши Байдена припинити його президентську кампанію. Він додав, що демократи неодноразово тиснули на Байдена, щоб він вийшов із перегонів, оскільки рейтинги показували, що він не зможе перемогти.

"Це як боксер-професіонал. Він сильно програє, готовий до нокауту. І вони кажуть: "Ну, зачекайте, зупинимо бій. Давайте виставимо когось іншого". Так це не працює. І так це не повинно працювати. І це справді був переворот демократів. Це був переворот. Нічого більше", – сказав Трамп.

Трамп заявив, що демократи пригрозили Байдену, що якщо він не вибере легкого шляху, вони підуть важким шляхом і змусять його піти. Крім того, він назвав нового потенційного кандидата від демократів Камалу Гарріс "ворогом".

Читайте по темі: У Китаї знайшли спосіб, як використовувати супутниковий інтернет Starlink проти США, — ЗМІ

"Вони кажуть, що він президент. І він виходить поборотися ще раз, але він програє. Вони прибирають його з цих перегонів і ставлять нового бійця. Зараз у нас є новий ворог – Камала. Абсолютно новий ворог. І це було абсолютне захоплення влади демократами. Це був переворот проти людини, яка мала 14 мільйонів голосів. Він хотів брати участь у гонці, але вони не дали йому це зробити. Вони жахливо з ним поступили", – заявив Трамп.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus