Заступник голови Держаудитслужби Патюк задекларував 6 паркомісць

Заступник голови Держаудитслужби Патюк задекларував 6 паркомісць
Заступник голови Держаудитслужби Патюк задекларував 6 паркомісць

Заступник голови Державної аудиторської служби, колишній прокурор та адвокат  Станіслав Патюк вказав в декларації наявність шість паркомісць та лише два авто.

Про це редакція дізналася з його звітності за 2023 рік.

Станіслав Патюк родом з міста Донецьк. З 2003 по грудень 2014 року працював у прокуратурі. На той час був прокурором міста Авдіївка. З березня 2015 по січень 2016 року був керівником ТОВ «Юридично-консалтінгова група «Тендервін», а далі очолював відділ кримінально-процесуальної практики ТОВ «Юридична компанія «Вінко». До 2018 року працював помічником адвоката АО «Патюк та партнери», яке засновано його дружиною, а потів був заступником голови НАЗК.

З серпня 2020 року він 7 місяців очолював  головне управління майна та ресурсів Центрального апарату Міноборони. Потім п’ять місяців був позаштатним радником голови Держаудитслужби.

Його дружина Світлана Патюк, крім адвокатської роботи, також працювала старшим викладачем кафедри конституційного міжнародного і кримінального права Донецького національного університету імені Василя Стуса. Наразі вона також отримала зарплатню в Національному авіаційному університеті.

Читайте по темі: САП просить суд конфіскувати незаконні активи голови полтавської податкової Алли Рябкової

Станіслав Патюк в Держаудитслужбі за 2023 рік зароби 865 тис. гривень. Дружина від підприємницької діяльності отримала 413 тис. гривень. Родина зберігає 45 тис. доларів готівкою. Більшість майна є у Донецьку. Ще є квартира у Ялті.

У Патюків є земельна ділянка та будинок у Ямполі Вінницької області, а також нерухомість у селищі Чайки. Мова йде про 94 кв. м вартістю в 97,6 тис. гривень, що оформлені на його дружину у 2016 році. Також у родини з 2020 року є квартира у 123 кв. м за 1,53 млн гривень.

У 2020-2021 роках Патюки придбали за 450 тис. гривень чотири паркомісця у Києві та ще два у селищі Чайки за 160 тис. гривень. При цьому дружина посадовця володіє BMW X3 (2014) за 650 тис. гривень. Ще Станіслав Патюк безоплатно користується Infiniti FX37 (2012), який йому надала Валентина Суглобова.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Продав вугілля - купив котедж за 35 мільйонів: Як родина ексзаступника міністра енергетики Немчинова збагатилася під час війни
Львівську адвокатку Москву не віддали на поруки голові комітету Національної асоціації адвокатів
Депутата з Харкова Віктора Суботіна викрили на недостовірному декларуванні 210 тисяч доларів
Мати посадовця ТЦК купила квартиру за 2 мільйони гривень
Відсторонений заступник глави НАБУ Углава подав заяву на свого керівника до НАЗК
Податківиця з Івано-Франківська не задекларувала трикімнатну квартиру та BMW за 2,7 млн грн
Розкішне життя і «подарунки»: Що інкримінують голові Одеської облради Діденку та його дружині-нардепу?
Заступник голови Держпродспоживслужби купив квартиру під Одесою за 673 тис гривень
Посадовиця МОЗ Носовська купила електромобіль Tesla 2024 року випуску за 787 тисяч гривень
В керівництві Львівської політехніки вісім гривневих мільйонерів

Коментарі:

comments powered by Disqus