Коригувальника на Миколаївщині увʼязнили на 8 років

Коригувальника на Миколаївщині увʼязнили на 8 років
Коригувальника на Миколаївщині увʼязнили на 8 років

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області визнав місцевого жителя винним у поширенні інформації про місцезнаходження українських військових.

Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на вирок від 29 липня.

Наприкінці травня 2023 року чоловік погодився за грошову винагороду інформувати представника Російської федерації про місця дислокації підрозділів Збройних Сил України.

31 травня він надіслав фото розташування блокпосту сил оборони. Наступного дня скинув координати спостережного пункту, де цілодобово несуть службу військові, та повідомлення: «Жду бабки». 13 червня зловмисник надіслав фото і координати адміністративної будівлі Сил територіальної оборони, 21 червня  координати адміністративної будівлі,  де знаходиться пункт управління підрозділами оборони міста Южноукраїнськ.

Як написано у вироку, за такі дії коригувальник отримував кошти на дві свої банківські картки. Але суми переказів не наводяться.

Читайте по темі: На Харківщині затримали брата і сестру, які коригували удари РФ

Чоловік у судовому засіданні визнав вину, погодився з усіма доказами і відмовився від їх дослідження. Його засудили до 8 років позбавлення волі.

Пресслужба прокуратури повідомила, що 36-річний зловмисник передавав інформацію про розташування військових, які забезпечують охорону та оборону Південноукраїнської АЕС. 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus