Нардеп з Одеси Дмитрук захищає бізнес-інтереси ресторатора, пов’язаного з Росією

Нардеп з Одеси Дмитрук захищає бізнес-інтереси ресторатора, пов’язаного з Росією
Нардеп з Одеси Дмитрук захищає бізнес-інтереси ресторатора, пов’язаного з Росією

Нардеп Артем Дмитрук, який є фігурантом низки кримінальних проваджень (побиття військового у Києві), що пройшов до ВР від “Слуги народу” у 2022-му ввійшов до депутатської групи “Відновлення України”, куди збіглися депутати від забороненої ОПЗЖ, не тільки просуває наративи московської УПЦ в Україні, клірики якою виправдовують агресію Росії. Він є іподияконом структури. 

Журналісти Bihus.info публікували листування проросійських лобістів та їх керівників, де фігурує нардеп.

Але релігійні інтереси не стають на заваді Дмитруку для допомоги  бізнес-партнерам в Одесі. Нещодавно він опублікував відео, де «прибирає» начебто незаконні шлагбауми та забезпечити безоплатний проїзд для людей до пляжу. Але пляж тут ні до чого. До цього шлагбауми працювали декілька років поспіль без нарікань. Дмитрук захищає інтереси бізнесмена Андрія Зарічанського (ресторан “Кораблик”), той що під час війни отримав від Одеської ОВА землю на узбережжі. Сам Зарічанський підтримував партію “Слуга народу” і навіть розповідав всім, що стане головою ОДА у 2019-му. Доходило до того, що він навіть на словах “призначав” голів райадміністрацій. У ресторані “Облака” Зарічанського постійно гуляють вищі посадовці ЗСУ (генерал Содоль), тому він не боїться проблем. Рейдерські методи для нього не нові. Він викинув зі спільного бізнесу пана Сергія Кривенка. Коли той почав публікувати викривальні матеріали щодо партнера, то на нього спочатку сфабрикували кримінальну справу, а потім побили.

Що може пов’язувати Дмитрука та Зарічанського? Виявилося, що любов до Росії. У дружини ресторатора Інари Зарічанської знайшли паспорт РФ, оформлений в 2017. Паспорт отримала і Софія Галаєва (схожа на доньку Софію Зарічанську).

 eiqekiddeideroz

Читайте по темі: Секта Мальцева: Лідерів одеського культу підозрюють у держзраді та диверсіях

За даними журналістів, родина може володіти російською нерухомістю біля Москви. За інформацією джерел у 2020-му Зарічанський відправляв будівельників до Росії аби відремонтувати будинок.  Цікаво, що СБУ доки не провело перевірку нардепа, який так відчайдушно захищає російських адептів, хоча щодня викриває громадян, котрі у розмовах підтримують агресора. Ось з кого вони й беруть приклад.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus