ЗСУ розповіли про успіхи ЗРК "Стріла-10" над Одесою

ЗСУ розповіли про успіхи ЗРК "Стріла-10" над Одесою
ЗСУ розповіли про успіхи ЗРК "Стріла-10" над Одесою

Завдяки сучасним оптичним візирам 50-річна радянська зенітка "Стріла-10" стала суперефективною зброєю проти дронів ЗС РФ, пояснив боєць ЗСУ. Протягом останнього часу пристрій збив на півдні 17 ворожих цілей.

Українські бійці, які боронять небо над Одещиною, збили два російські розвідувального дрона за допомогою влучних пострілів зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) "Стріла-10". При цьому витрата ракет і влучність були найкращі — "один до одного". Про деталі роботи ЗРК розповів технічний фахівець Геннадій Сулдін на сторінці Facebook.

Сулдін наголосив, що ЗРК "Стріл" модернізували фахівці з групи "Технарі". Завдяки їхній роботі протягом останнього часу вдалось збити ще два БПЛА Zala — це були 16-а та 17-а знешкоджені цілі, вказано у дописі. Подібна влучність — результат застосування сучасних візирів, встановлених для зенітки, створені за часів СРСР.

"Зали" на рахунку місії "Валлі" — зразково знищені ппошниками зі 100 відсотковим результатом, "одна ракета — одна ціль". Нас насправді захищають найкращі!" — написав він.

Автор допису додав, що "Валлі" — електрооптичні візири, які поставили на "антикварні та підсліпуваті" зенітки. Завдяки цьому вони "прозріли" і на 100% збивають малогабаритні цілі, якими є дрон-шпигуни росіян (Zala летять на висоті до 3 км).

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus