У Варшаві заарештовано шістьох іноземців за підозрою у груповому зґвалтуванні

У Варшаві заарештовано шістьох іноземців за підозрою у груповому зґвалтуванні
У Варшаві заарештовано шістьох іноземців за підозрою у груповому зґвалтуванні

У столиці Польщі затримали 6 іноземців, які зґвалтували дівчину — їм загрожує до 20 років позбавлення волі.

Поліція затримала шістьох іноземців віком від 20 до 30 років, підозрюваних у зґвалтуванні молодої польки. П’ятьом із них були пред’явлені звинувачення у груповому зґвалтуванні, а одному — у пособництві та підбурюванні. Всі вони родом з однієї з латиноамериканських країн.

Повідомляється, що всі підозрювані проживають у Польщі легально і працюють. Раніше не були судимі.

Нагадаємо, інцидент стався в ніч з 27 на 28 липня, дівчина з друзями відправилася на вечірку в один із популярних клубів у центрі Варшави. Там вона познайомилася з чоловіком, який запропонував відвезти її додому. Дівчина не пам’ятає, як покидала клуб.

З показань молодої дівчини слідує, що вона прийшла до тями в машині з чотирма чоловіками. Також вона стверджує, що чоловіки начебто торкалися її в інтимних місцях. У якийсь момент, коли один із злочинців виходив з машини, дівчина вдарила чоловіка поруч із нею та втекла.

Читайте по темі: У Польщі підтвердили зобов’язання щодо участі у чеській ініціативі

Тремтячу дівчину на зупинці біля Janki побачив водій автобуса. Коли вона розповіла йому про те, що сталося, він викликав поліцію, яка доставила дівчину в лікарню.

П’ятеро затриманих були поміщені під варту на три місяці. Їм загрожує до 20 років в’язниці. Шостий затриманий перебуває під наглядом поліції.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus