БЕБ вдалося стягнути мільярд гривень податків з Parimatch, - журналіст

БЕБ вдалося стягнути мільярд гривень податків з Parimatch, - журналіст
БЕБ вдалося стягнути мільярд гривень податків з Parimatch, - журналіст

Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ у кримінальному провадженні забезпечили відшкодування несплачених податків до бюджету одним із відомих організаторів азартних ігор.

Журналіст Євген Плінський з посиланням на власні джерела повідомив, що мова йде про Parimatch.

Встановлено, що службові особи компанії - оператора азартних ігор у період з 2021 по 2023 роки умисно ухилились від сплати податків в особливо великих розмірах.

Після проведення комплексу слідчих дій, згаданий оператор вирішив відшкодувати завдані державі збитки та перерахував до бюджету - 1 мільярд 66 мільйонів гривень.

Під час досудового розслідування кримінального провадження детективи Бюро економічної безпеки України оголосили підозру керівнику підприємства.

Читайте по темі: Арештовані мільярди Pin-UP: Журналіст повідомив про тиск та злам телеграму після розслідувань про російський гральний бізнес в Україні

Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності у порядку, передбаченому ч. 4 ст. 212 Кримінального кодексу України. Судовий розгляд клопотання триває.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Служби безпеки України.

Нагадаємо, з початку 2024 року детективи БЕБ в направлених до суду кримінальних провадженнях забезпечили відшкодування до бюджету 3,4 млрд грн.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus