На Херсонщині розширили перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації, - ОВА

На Херсонщині розширили перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації, - ОВА
На Херсонщині розширили перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації, - ОВА

У Херсонській області розширено перелік населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію населення, до 50.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Російський терор посилюється. окупанти застосовують усю наявну зброю, активізували вони й використання дронів. На жаль, за останній місяць через ворожі удари фіксуємо вдвічі більше постраждалих серед мирних жителів, серед них - діти.

Тож спільно з начальником ГУ Нацполіції в Херсонській області Ігорем Королем ухвалили рішення розширити перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації населення.

Це - Шляхове, Томарине, Новоолександрівка, Гончарне, Новодмитрівка, Ромашкове, Першотравневе, мікрорайони Гідропарк та Нафтогавань Херсона (вздовж вул.Морської піхоти, а також прилеглих до неї вулиць та провулків). Всього - 50 населених пунктів, розташованих вздовж річки Дніпро.

Читайте по темі: Авіаудар по багатоповерхівці у Харкові: у лікарнях залишаються 14 поранених, двоє у тяжкому стані

Прошу всіх, хто залишається в громадах зі складною безпековою ситуацією, евакуюйтеся. Подбайте про життя дітей. Дайте їм змогу навчатися, розвиватися і жити у безпеці.

Також на засіданні обговорили хід мобілізаційної кампанії та роботу військо-лікарських комісій. Внесли зміни до Плану виконання робіт з очищення території Херсонської області від вибухонебезпечних предметів та гуманітарного розмінування для його більш ефективного виконання, зокрема актуалізували території, які потребують першочергового очищення.

Йшлося й про захист обʼєктів критичної інфраструктури від атак російських окупантів. Робота у цьому напрямку триває. Також ухвалили рішення щодо поточного ремонту приміщення для функціонування хабу ветеранів у місті Херсон та захисної споруди", - написав очільник області.

Олександр Прокудін про евакуацію у регіоні eiqtiduiqquroz
Олександр Прокудін про евакуацію у регіоні

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus