На Кінбурнській косі встановили український прапор

На Кінбурнській косі встановили український прапор
На Кінбурнській косі встановили український прапор

На Кінбурнській косі – тимчасово окупованій частині Миколаївської області, за кілька кілометрів від Очакова – з’явився український прапор. Його встановили воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони, які провели операцію на цій ділянці фронту.

Відповідне відео було зняте 11 серпня. Наступного дня його опублікував у Telegram керівник Центру протидії дезінформації при РНБО лейтенант Андрій Коваленко.

"Прапор України на Кінбурнській косі присутній. Слава Україні!" – cказав автор ролика. За кадром декілька людей йому відповіли: "Героям Слава!".

Читайте по темі: На Харківщині затримали брата і сестру, які коригували удари РФ

Кінбурнська коса eiqeeiqekiqzxroz

Кінбурнська коса – це Очаківський район Миколаївської області. У Силах оборони повідомляли, що російські війська розміщували на цій території свою техніку, зокрема для обстрілів України.

9 серпня наші Герої з ГУР МО (підрозділи "Химера", "Стугна", Paragon, "Сибірський батальйон", "Терор") за підтримки Військово-морських сил ЗСУ й у взаємодії з іншими складовими Сил безпеки та оборони здійснили рейд на Кінбурнську косу.

Пресслужба української військової розвідки повідомила: було знищено шість одиниць бронетехніки ворога й ліквідовано близько трьох десятків загарбників.

Кадр відео ГУР МО України

Бойовий прапор ГУР спецпризначенці встановили біля пам’ятника Суворову.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus