АРМА отримало оцінку колекції годинників Медведчука

АРМА отримало оцінку колекції годинників Медведчука
АРМА отримало оцінку колекції годинників Медведчука

Агентство з розшуку та управління активами (АРМА) отримало незалежну оцінку 20 колекційних годинників, які раніше належали підозрюваному в державній зраді колишньому народному депутату Віктору Медведчуку.

Про це повідомила очільниця агентства Олена Дума.

Компанія PolonEX, яка виграла конкурс на оцінювача цього активу, оцінила колекцію більш ніж у 10,6 млн грн.

Найдорожчий годинник – Breguet 4416K (1 859 013 грн) та Patek Philippe (1 271 503 грн). Найдешевший — годинник "Москва Кремль": 17 500 грн.

"Ми публікуємо цю оцінку, щоб всі охочі могли ознайомитися з нею і в разі потреби внести пропозиції або зауваження. Агентство завжди відкрите до пропозицій та готове до повторної оцінки, якщо це буде необхідно", – написала Олена Дума в соцмережах.

Читайте по темі: Арештовані мільярди Pin-UP: Журналіст повідомив про тиск та злам телеграму після розслідувань про російський гральний бізнес в Україні

АРМА оголосило, що готове виставити на продаж колекцію годинників Медведчука, а також його елітний автомобіль Maybach, у квітні цього року.

Maybach вже виставлений на аукціон на Prozorro.Продажі. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня, а торги заплановані наступного дня. Стартова ціна автомобіля – 1,76 млн грн.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus