Україна принизила Путіна вторгненням на Курщину, - міноборони Литви

Україна принизила Путіна вторгненням на Курщину, - міноборони Литви
Україна принизила Путіна вторгненням на Курщину, - міноборони Литви

Міністр національної оборони Литви Лаурінас Кащюнас вважає, що вторгнення України в Курську область Росії є явним приниженням кремлівського правителя Владіміра Путіна.

Такими думками він поділився в інтерв’ю LRT, повідомляє "Європейська правда".

На думку Кащюнаса, вторгнення українських сил на Курщину – "це явне приниження Владіміра Путіна".

"Так звані оборонні лінії, судячи з усього, навіть не були спроєктовані, встановлені так, як вони повинні були бути спроєктовані. Зараз вони (українці. – Ред.) зайняли стільки території, скільки змогли взяти в тогорічному контрнаступі", – зауважив він.

Голова литовського Міноборони вважає, що найголовнішим результатом операції в Курській області стало підняття бойового духу українців на тлі розмов про можливі "мирні переговори" з Москвою.

Читайте по темі: В Одесі СБУ затримала російського агента, який шпигував за ППО

"Українці вирішили зіграти цікаво, вони зміцнюють свої позиції, і якщо їм вдасться зберегти контроль над цією територією або контроль над центрами певної території, це дуже сильно збільшує їхню переговорну силу", – припустив Кащюнас.

У вівторок минулого тижня Україна почала атаку на Курську область в Росії. Атака здивувала Росію, яка оголосила в регіоні "антитерористичну операцію" і почала евакуацію жителів прикордонних районів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus