Кадиров похвалився нібито подарунком від Маска, який скоро "поїде на СВО"

Кадиров похвалився нібито подарунком від Маска, який скоро "поїде на СВО"
Кадиров похвалився нібито подарунком від Маска, який скоро "поїде на СВО"

Одіозний глава Чечні Рамзан Кадиров похвалився нібито подарунком від засновника Tesla Ілона Маска. Останній начебто подарував очільнику так званих російських TikTok-військ автомобіль Cybertruck.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі. Кадиров не згаяв нагоди продемонструвати нову "іграшку", показавши відео, де він катається Грозним на новенькому електромобілі.

Але, звісно, на цьому все не зупинилося. Головний тіктокер встановив на даху машини кулемет і заявив, що кібертрак скоро відправлять до "зони СВО".

Читайте по темі: На Київщині внаслідок падіння уламків дронів поранена жінка

"Дуже зручна машина. Зважаючи на такі відмінні характеристики, кібертрак скоро вирушить до зони СВО, де буде затребуваний у відповідних умовах. Впевнений, що цей "звір" принесе багато користі нашим бійцям", – захоплено заявив Кадиров.

У своєму пості Кадиров висловив вдячність Ілону Маску. Пізніше мільярдер відреагував за заяви ватажка Чечні.

Генеральний директор і головний інженер компанії SpaceX висміяв заяви Кадирова і спростував інформацію про нібито "подарунок" для окупантів.

"Ти серйозно такий тупий, що думаєш, що я подарував Cybertruck російському генералу? Це приголомшливо. Ще один приклад того, як багато брешуть традиційні ЗМІ", – написав Маск.

Кадиров похвалився нібито подарунком від Маска, який скоро  eiqrtitzirtroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus