На Одещині посадовець оформила фіктивне розлучення, щоб її чоловік виїхав за кордон

На Одещині посадовець оформила фіктивне розлучення, щоб її чоловік виїхав за кордон
На Одещині посадовець оформила фіктивне розлучення, щоб її чоловік виїхав за кордон

На Одещині начальник відділу з питань молоді та спорту Білгород-Дністровської міськради Марія Головченко через місцевий суд оформила фіктивне розлучення з залишенням дітей у чоловіка, щоб останній мав змогу виїхати за кордон.

Про це пише «Думська».

Геннадій  Головченко домагався розлучення, наполягаючи, щоб їхні спільні діти, Георгій і Ксенія, залишилися з ним. У більшості випадків в Україні суди стають на бік матері, але тільки не Білгород-Дністровський, який побив усі рекорди підтримки батьків. Протягом 2022-2023 років він виніс понад 1000 рішень на їхню користь!

Суддя Валентин Заверюха задовольнив позов Геннадія Головченка в повному обсязі й відібрав діток у чиновниці, зберігши, втім, за нею батьківські права.

Суддя Заверюха виніс його 23 січня 2023 року, Марія Головченко апеляції не подала, і рішення набуло чинності за місяць.

Читайте по темі: Наслідки атаки РФ на Одеську область: ППО працювала понад три години

9 липня 2023 року вона розмістила на своїй сторінці у «Фейсбуці» пост із привітанням чоловіка: «Найкраща людина в моєму житті сьогодні святкує ДН (далі йде купа емодзі з сердечками, — Ред.). З днем народження, моя душа, моє міцне плече, Геннадій Головченко».

Нагадаємо, бурхлива діяльність Білгород-Дністровського міськрайонного суду стала предметом розслідування Національного антикорупційного бюро, яке навіть заарештувало одного із суддів, Олександра Боярського, в момент отримання 1500 доларів від потенційного батька-одинака. Потім, щоправда, служитель Феміди вийшов під заставу і навіть повернувся на роботу.

 qhidqhieriudroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus