Телеведуча Ольга Фреймут відповіла забудовнику-аферисту Вавришу, який ошукав сотні київських сімей

Телеведуча Ольга Фреймут відповіла забудовнику-аферисту Вавришу, який ошукав сотні київських сімей
Телеведуча Ольга Фреймут відповіла забудовнику-аферисту Вавришу, який ошукав сотні київських сімей

Українська телеведуча вже тривалий час із родиною проживає за кордоном. Нещодавно вона з чоловіком і дітьми повернулась до України, щоб залагодити питання, пов’язані з коштами, вкладеними в будівництво багатоквартирного будинку. Однак на фоні цієї теми розгорівся справжній скандал.

Телеведуча зі своїм чоловіком Володимиром Локотком намагаються повернути кошти, вкладені у квартиру забудовника Saga Development. Вони виграли позов у суді, а "добрі люди" підказали, що компанія на межі банкрутства. Відповідно, рішення суду є, а грошей на рахунках немає, тому не можна нічого стягнути, зазначає Фреймут. Сам же забудовник, Андрій Вавриш, каже, кошти вони не можуть виплатити через те, що Володимир Локотко - громадянин Росії, передає Show 24.

Фреймут підтвердила, що її чоловік дійсно був громадянином Росії, але сьогодні в нього зовсім інший статус.

"Мій чоловік дійсно був громадянином Росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там (у Росії) вчився, а потім поїхав в Україну, і з 2006-го року він живе, працює і є резидентом України. До того, у нього є персональні санкції від Росії, накладені у 2018 році як на топменеджера української медіа-індустрії", – розповіла телеведуча.

Зазначимо, що у квітні 2019 року РФ зняла санкції з Володимира Локотка. Телеведуча запевнила, що вони знають, що Україна під час війни забирає житло в росіян, але її чоловік – резидент України, а на них наша держава санкції не накладає. Сьогодні Локотко - громадянин Казахстану і має паспорт, який це підтверджує. До початку повномасштабної війни колишній гендиректор "Нового каналу" подався на українське громадянство й наразі чекає на рішення.

Читайте по темі: Онлайн-казино і нерухомість: "мийник брудних грошей" Максим Кріппа купив віллу російського олігарха у Чехії

Забудовник компанії Saga Development також дав свою відповідь щодо питання громадянства чоловіка Фреймут. Фірма зазначає, що про громадянство вони можуть судити лише за тими документами, які Локотко надав під час укладання договору.

"Можливо, він змінив громадянство під час війни (і розгляду справи в суді) або ж набув друге. Але на момент розірвання договору був громадянином РФ. В документі про введення санкцій проти громадян РФ немає роз’яснення, стосуються вони громадян, які є резидентами України (мають посвідку на проживання), чи ні. Це й мав, у тому числі, встановити суд", – сказав Андрій Вавриш.

Ольга також зазначила, що наразі житиме на дві країни, адже молодшим дітям краще бути у безпечній Британії.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Мийник "брудних" російських грошей Максим Кріппа скуповує нерухомість у Чехії
Як Сергій Шапран вивів з-під санкцій активи бізнесмена з російським паспортом Ігоря Наумця
Будує московське метро та судноремонтний завод для РФ: СБУ повідомила про підозру українського бізнесмена
Елітні будівельні афери Андрія Вавриша: інвестори втратили сотні тисяч доларів через довгобуди "Саги Девелопмент"
Очільник волинської податкової Лисеюк приховує власні активи з декларації
В укриття дитсадка на Дарниці у Києві за 133 мільйони врахували арматуру за завищеними цінами та генератор без локалізації
Квартиру російського генерала в Одесі вартістю 1,5 мільйонів доларів передали в управління АРМА
Як студентка Московського державного університету купувала квартири для голови ДМС Києва та Київської області Вʼячеслава Гузя
Хранителька статків Таїсії Повалій: Хто така Ніна Гирявець і чому її тепер тягнуть до суду
Забудовник Андрій Вавриш і його офшорні махінації: зв’язки з проросійськими діячами та відмивання грошей для наркокартелів

Коментарі:

comments powered by Disqus