У ДТП на Прикарпатті потрапив президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк

У ДТП на Прикарпатті потрапив президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк
У ДТП на Прикарпатті потрапив президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк

У середу, 21 серпня, президент футбольного клубу «Інгулець», скандальний підприємець з Кіровоградщини Олександр Поворозюк потрапив у ДТП на Прикарпатті.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Поворознюка, він їхав до Івано-Франківщини на матч Кубка України. Зазначимо, 21 серпня на Прикарпатті, у місті Городенка в межах відбувся матч місцевого клубу «Пробій» та ФК «Інгулець», президентом якого є Поворознюк.

«За 10 км до місця призначення не впорався з керуванням. Все добре, стан стабільний», – повідомив Олександр Поворознюк та показав фото з місця ДТП.

Нагадаємо, депутат Кіровоградщини, президент ФК «Інгулець» та підприємець Олександр Поворознюк опинився у базі «Миротворець»за підтримку у листопаді 2013 року Віктора Януковича у рішенні щодо призупинення євроінтеграційних процесів в Україні та розвороту у бік Росії. Підприємець має щонайменше три судимості, одна з яких за статтею 86 КК України «Розкрадання державного або колективного майна шляхом крадіжки. Таємне викрадення державного або колективного майна».

У 2022 році Поворознюк став відомим у соцмережах завдяки своєму зверненню до Володимира Зеленського, яке стало основою для треку «Вова, ї*аш їх б*ять» від Мюслі UA. У травні того ж року вийшов інший трек від Мюслі UA під назвою «Остановіть ви цю ху*ню» із фразами Олександра Поворознюка.

У серпні 2023 року Мінкульт планував виділити 33,6 млн грн на 24-х серійний серіал «СМТ Інгулець», де в центрі сюжету – герой, схожий на Олександра Поворознюка. Замовником серіалу виступило державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення у базі "Миротворця" України», засновником якого є Міністерство культури та інформаційної політики України. Виробником мала стати компанія «Прототип Продакшн», яка належить шоумену, телеведучому та продюсеру Юрію Горбунову. Втім, після скандалу навколо серіалу Мінкульт скасував його фінансування.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus