Авіаудар росіян по Куп’янську: Кількість постраждалих зросла до 21 особи

Авіаудар росіян по Куп’янську: Кількість постраждалих зросла до 21 особи
Авіаудар росіян по Куп’янську: Кількість постраждалих зросла до 21 особи

Кількість постраждалих унаслідок авіаудару, завданого армією Росії по центру Куп’янська в середу, станом на 15:50 зросла до 21. Ворог вдарив ФАБ-500 з модулем УМПК по центру міста. 

За даними поліції, постраждала 21 людина, серед них – десять поліцейських. Пошкоджено 43 багатоповерхових та приватних будинків, автомобілі. 

Також пошкоджені службові авто.

"Унаслідок авіаційного удару горів приватний будинок на площі 80 м кв., пошкоджена будівля Куп’янської військової адміністрації, п’ятиповерхові житлові будинки, готель, будівля прокуратури та суду, інша цивільна інфраструктура, – вранці повідомив голова ОВА у Telegram.

Він також повідомив, що в ніч на четвер росіяни обстріляли з РСЗВ "Град" Одноробівку. Унаслідок ударів пошкоджено два приватних будинки та господарські споруди, після відновлення знову пошкоджено енергомережі. Постраждалих немає.

Куп’янськ eiqrhiqqkixrroz

Крім того, минулої доби ворожі обстріли спровокували пожежі в низці населених пунктів області. Зокрема, у Дорошівці горіли приватні будинки та господарські будівлі, у Горяному - складська будівля на площі 300 м кв. і трава на площі 2,5 га, у Новоосиновому горіла трава на площі 1 га, у Балаклії - трава на площі 2,5 га і сміття на площі 500 м кв. У Куп’янському лісництві загорілася хвойна підстилка на площі 5 га.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus