Слава Дьомін заявив, що його мама підтримала Путіна та Росію

Слава Дьомін заявив, що його мама підтримала Путіна та Росію
Слава Дьомін заявив, що його мама підтримала Путіна та Росію

Мама Слави Дьоміна багато років живе в Іспанії. Ведучий не підтримує з нею зв’язку, адже вже багато років між ними тривають конфлікти. Жінка навіть подала на нього до суду.

Ведучий та інтерв’юер Слава Дьомін розповів, що його мама, яка в дитинстві била його і принижувала, стала на бік окупантів. Про це він розповів в особистому інтерв’ю присвяченому своєму 40-річчю.

Зокрема, Слава Дьомін зізнався, що востаннє бачив маму у 2016 році. Після того у 2022 році жінка подала на нього до суду, щоб отримувати виплати аліментів. Тоді вона виграла справу і з ведучого повинні були стягувати ⅓ від його зарплатні. Але, як виявилося, жінка не подала документів до виконавчої служби, тому Дьоміну не доводиться платити матері аліменти.

За словами Слави Дьоміна, нині у нього немає бажання спілкуватися з матір’ю, адже на це є вагомі причини. Як виявилося, жінка стала на бік Росії та президента РФ Володимира Путіна.

"Я і не хочу з нею спілкуватися. Я зараз вам це вперше скажу, знаєте чому? Оці всі образи вже в минулому, тому що в мене є своя родина, своя дитина, яку я розвиваю, я не хочу тягнути всі ці історії. Вона для мене є просто людина, яка мене народила і от вона живе своїм життям, я своїм. Але чому я ще не хочу спілкуватися з цією людиною? Тому що нещодавно я дізнався, що вона живучи в Іспанії, це не підтверджена інформація, але мені розповіли, що вона живучи в Іспанії виходить на мітинги на підтримку Путіна і Росії. Для мене це був шок. Вона завжди дивно говорила про Україну. Але напевно на неї російська пропаганда там дуже сильно повпливала. Тому тим паче я не хочу спілкуватися. Мені не цікаво з нею спілкуватися", — заявив ведучий.

Він також розповів, що попри конфлікт з матір’ю він ніколи не забороняв сину спілкуватися з бабусею. Тривалий час жінка навіть телефонувала онукові. Однак згодом хлопець виявив бажання припинити спілкування з бабусею.

"Я не забороняю своєму сину спілкуватися з нею. Вона час від часу дзвонила йому. Але потім він каже: "Тато, вона дуже токсично себе поводить, вона починає тиснути дуже сильно на мене, я не хочу з нею спілкуватися". Я сказав: "Роби як вважаєш за потрібне". Він перестав з нею спілкуватися. Ну і в принципі вона не з’являлася. Вперше вона з’явилася на початку повномасштабного вторгнення, вона написала: "Терміново виїжджати, бо там буде жопа". Потім в травні 2022 року вона написала як справи і після цього від неї жодної звістки", — розповів Дьомін.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus