Російські політики та їхні родичі виїжджали з Росії напередодні вторгнення в Україну

Російські політики та їхні родичі виїжджали з Росії напередодні вторгнення в Україну
Російські політики та їхні родичі виїжджали з Росії напередодні вторгнення в Україну

23 лютого вдень донька колишнього міністра оборони РФ Ксенія сіла в літак в ОАЕ. Лише через 14 годин президент Володимир Путін оголосив про своє рішення розпочати вторгнення в Україну, а Сергій Шойгу, здавалося, знав про це заздалегідь, повідомляють журналісти.

Донька колишнього російського міністра оборони Сергія Шойгу вилетіла з країни лише за кілька годин перед початком повномасштабної війни в Україні.

Цю інформацію було отримано з витоку даних про перетин кордону, які вивчило "Агентство. Новости".

23 лютого 2022 року Ксенія Шойгу сіла в літак та вилетіла з аеропорту "Шереметьєво" в Москві до столиці ОАЕ Абу-Дабі. Лише за 14 годин до російського вторгнення, о 15:50, згідно з витоком, донька колишнього міністра оборони залишила країну. Наступного дня о 06:00 президент Володимир Путін опублікував своє звернення про початок війни.

"Донька Шойгу повернулася в Росію через день, 25 лютого о 14:25, згідно з даними. Сергій Шойгу був одним з небагатьох представників російського істеблішменту, хто знав точну дату російського вторгнення в Україну. Загалом з початку війни Ксенія Шойгу літала в ОАЕ 7 разів", — йдеться в повідомленні.

 uriqzeiqqiuhant eiqreiziqduroz

Вона не єдина, хто не зустрічав момент початку повномасштабної війни в Росії. Заступниця голови фракції "Единая Россия" в Держдумі Альона Аршинова 22 лютого полетіла на Мальдіви, однак про її зворотний рейс у витоках інформації немає.

Депутати Держдуми від "Единой России" Бекхан Агаєв і Григорій Анікєєв на початку березня ухвалили рішення тимчасово залишити країну. Перший вилетів у Дубай 5 березня і повернувся лише 14 березня. Другий депутат приземлився в Дубай 6 березня, а повернувся 20 березня.

"У квітні 2022 року з країни виїжджали депутат Держдуми від КПРФ Михайло Авдєєв (вилетів 23 квітня, дата повернення невідома), єдинорос Рахім Азімов (22 квітня до Таджикистану, дата повернення невідома), справедливорос Ігор Ананських (21 квітня вилетів до Дубая, 10 травня повернувся)", — продовжили в "Агентство. Новости".

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus