Авіаудар РФ по Харкову: кількість постраждалих зросла до 55

Авіаудар РФ по Харкову: кількість постраждалих зросла до 55
Авіаудар РФ по Харкову: кількість постраждалих зросла до 55

Унаслідок атаки Росії на Харків постраждало не менше 55 осіб. Розгорнуто оперативний штаб, де працюють рятувальники та поліція, документуються воєнні злочини.

Принаймні 55 людей постраждали внаслідок удару РФ по Харкову. У місті створено оперативний штаб для прийому заяв від постраждалих, працює криміналістична лабораторія, а пошкоджені будинки охороняються поліцією. Про це повідомив голова МВС України Ігор Клименко.

"Сьогодні російські терористи завдали серію ударів по Харкову. Мішенями ворога стали цивільні об’єкти, мирні жителі, діти... на цю хвилину постраждали щонайменше 55 осіб", - зауважив Клименко.

За його словами, на місцях працюють усі оперативні служби: рятувальники, поліцейські, а також психологи ДСНС. Вдячні комунальникам та волонтерам за їхню активну участь у рятувальних і ліквідаційних роботах.

Створений оперативний штаб, де приймаються заяви від постраждалих, працює криміналістична лабораторія, пошкоджені будинки під охороною поліції. Також проводяться поквартирні обходи, щоб переконатися, що всім постраждалим надана необхідна допомога.

"Цей черговий жорстокий воєнний злочин Росії уважно документується. Щирі співчуття родинам і близьким загиблих", - підсумував міністр.

 qhidddiddiqdkroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus