Росіяни вдарили по Кривому Рогу, є приліт у об’єкт цивільної інфраструктури

Росіяни вдарили по Кривому Рогу, є приліт у об’єкт цивільної інфраструктури
Росіяни вдарили по Кривому Рогу, є приліт у об’єкт цивільної інфраструктури

Зранку 4 вересня у Кривому Розі прозвучали вибухи, відомо про ракетне влучення в об’єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Внаслідок атаки постраждало 5 осіб, також було пошкоджено понад 10 багатоповерхівок.

Про це повідомив керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. Внаслідок влучання у центрі міста перекрили декілька вулиць.

"Ракетне влучення в об’єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 багатоповерхівок. Наразі слава Богу всі живі. П’ятеро постраждалих, не тяжкі. Міський Штаб допомоги людям (будматеріали, заяви на матеріальну допомогу від міста) розгортається у школі №103 (колишня вул. Костенка 23). Працюють усі аварійні, медичні та комунальні служби", – йдеться у повідомленні.

Через обстріли у місті тимчасово зупинено рух на відрізку від вулиці Святогеоргіївської до площі Домнобудівників. Вагони маршрутів №№2, 5, 7, 9, 22, 25, 27 у напрямку станції Кривий Ріг-Головний розвертаються на кільці Героїв АТО. Маршрути №№9 та 14 працюють на ділянці від станції Кривий Ріг-Головний до площі Домнобудівників.

Також очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що постраждали п’ятеро людей: жінки віком 62, 83 і 84 роки, а також 70-річний чоловік.

Крім того, постраждала 10-річна дівчинка, яка перебуває в лікарні. Інші постраждалі лікуватимуться вдома.У місті пошкоджено готель, а в кількох багатоповерхівках вибиті вікна.

Окупанти вдарили по Кривому Рогу, є приліт у об’єкт цивільної інфраструктури: постраждали п’ять осіб. Фото eiqehiqreidrqroz

Окупанти вдарили по Кривому Рогу, є приліт у об’єкт цивільної інфраструктури: постраждали п’ять осіб. Фото

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus