Загарбники продовжують штурмувати українські позиції у Вовчанську

Загарбники продовжують штурмувати українські позиції у Вовчанську
Загарбники продовжують штурмувати українські позиції у Вовчанську

На Харківському напрямку фронту від початку доби, 4 вересня, триває боєзіткнення в районі Вовчанська.

Про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Харків" у Телеграмі.

За даними військових, на Харківському напрямку у Вовчанську окупанти продовжують штурмові дії у районі багатоповерхової забудови, ведуть повітряну розвідку, налагоджують систему зв’язку.

"Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська", - йдеться в повідомленні.

У районі населеного пункту Глибоке ворог привів передові підрозділи у підвищену бойову готовність, зосередив основну увагу на відстеженні та спробах ураження БпЛА Сил оборони України.

Поблизу Лукʼянців у звʼязку з пожежею на позиціях загарбницької армії ускладнено проведення заходів логістичного забезпечення та евакуації втрат. В підрозділах 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу є випадки відмов особового складу виконувати завдання.

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 4 бойові зіткнення. Окупанти також завдали 5 авіаційних ударів з використанням 2-х КАБів та 21 удару дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 372 рази.

В ОТУ "Харків" зазначили, що втрати ворога вбитими та пораненими за 3 вересня становлять 74 особи, з них незворотні - 33, санітарні - 44.

Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними й пошкодженими 84 одиниці озброєння та військової техніки, зокрема 4 артилерійські системи, 4 автомобілі, 2 одиниці спеціальної техніки, 74 БпЛА. Знищено 57 укриттів для особового складу та 3 місця зберігання боєприпасів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus