На Херсонщині багатодітний окупант тримав українку в сексуальному рабстві

На Херсонщині багатодітний окупант тримав українку в сексуальному рабстві
На Херсонщині багатодітний окупант тримав українку в сексуальному рабстві

37-річний російський військовий під час окупації частини Херсонської області незаконно ув’язнив місцеву мешканку та систематично її ґвалтував, вважають слідчі. За це йому висунули підозру й будуть судити.

Журналісти ідентифікували ймовірного воєнного злочинця. Це Зунель Братов, який служить у 25-му окремому гвардійському полку збройних сил РФ.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо».

Херсонська обласна прокуратура зібрала достатньо доказів, аби оголосити про підозру військовому 25-го окремого гвардійського полку спеціального призначення збройних сил РФ. За даними обвинувачення, окупант брав участь у захопленні частини Херсонщини у перший рік великої війни. Під час окупації одного з населених пунктів, росіянин помітив одну з місцевих жительок, заштовхав її у автівку та відвіз до будинку, де жив на той час.

Близько місяця чоловік силою тримав жінку у будинку й систематично ґвалтував. Під примусом вона обслуговувала його побут, а ще — потерпала від побоїв та сиділа замкненою у підвалі, якщо не підкорялася наказам окупанта. 

 eiqrdiqdridekroz

На своїй сторінці у «Однокласниках» Братов вказує, що живе у російському Ставрополі. Він одружений з росіянкою Діаною Братовою, а в своєму інстаграмі систематично публікує фото з дітьми.

На одній зі світлин, яку опублікувала Діана Братова, сини подружжя одягнені у радянську військову форму з георгіївськими стрічками на грудях. 

Під однією зі світлин, де Зунель Братов цілує, ймовірно, свого сина, у коментарях його вітають із поверненням додому.

Про те, що Братов почав служити у російському війську ще до повномасштабної війни в Україні, свідчить ще один факт — влітку 2021-го російське Міноборони нагородило загарбника медаллю «За бойові відзнаки». Фото нагороди оприлюднила родичка окупанта Майя Братова. 

На аватарці у чоловіка в інстаграмі стоїть фото у військовій формі.

Крім того, Зунель Братов має брата Аміра, який несе службу у російській міліції. У 2020 році Аміру Братову міністр внутрішніх справ у Карачаєво-Черкеській республіці вручив подяку «за добросовісне ставлення до виконання службових обов’язків». 

Якщо провину Зунеля Братова доведуть у суді, йому загрожує від 8 до 12 років ув’язнення. 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus