Гелікоптер британського Королівського флоту впав у Ла-Манш

Гелікоптер британського Королівського флоту впав у Ла-Манш
Гелікоптер британського Королівського флоту впав у Ла-Манш

Пілот гелікоптера Merlin Mk4 Королівського військово-морського флоту Великої Британії загинув внаслідок падіння повітряного судна у протоку Ла-Манш.

Про це повідомляє The Independent із посиланням на заяву британського Міноборони.

У відомстві поінформували, що член Королівського військово-морського флоту Сполученого Королівства загинув після того, як гелікоптер Merlin впав у протоку Ла-Манш під час нічних навчальних польотів на кораблі «Queen Elizabeth». У своїй заяві військово-морський флот країни підтвердив загибель пілота повітряного судна.

«Із великим сумом ми маємо повідомити, що під час навчань загинув член Королівського військово-морського флоту», - прозвітували там, додавши, що буде проведене розслідування інциденту.

У ВМФ уточнили, що аварія гелікоптера сталася у протоці Ла-Манш поблизу британського графства Дорсет на південному заході Британії.

Зазначається, що гелікоптер Merlin Mk4 був нещодавно модернізований і має кілька модифікацій для використання Королівською морською піхотою. Остання зареєстрована аварія такого гелікоптера сталася у 2010 році в Афганістані.

Фото: PA Wire eiqduiddidqkroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus